Skip to main content

Long stay

Vi är den familjära researrangören, specialiserade på long-stay

Long-stay är ett begrepp som väcker golfarens intresse. Att flytta sin vardag till solen och varmare breddgrader när vintern sätter klorna i Sverige. Vi ger dig möjligheten att alltifrån en vecka till flera månader, bo utomlands. Vi hjälper dig med boende, all service på plats och arrangerar sociala tillställningar som exempelvis gemensamma middagar, besök på vingårdar och trevliga vandringar.

Några av fördelarna med long-stay:

  • Gemenskapen, träffa nya och återkommande likasinnade människor.
  • Golfvärdar på plats som pratar både svenska och engelska och som ser till att ni gäster får bästa tänkbara golfvistelse. De erbjuder aktiviteter även vid sidan av golfen. Utöver arrangerade golftävlingar erbjuds vandringar, gemensamma middagar, mingel, utflykter mm. Allt för att göra er vistelse så trivsam och social som möjligt.
  • Du kan spela flera olika golfbanor med förbokade starttider.
  • Du får bo med högsta möjliga standard, enastående service och spela golf.
  • Möjlighet till sol och värme året runt.

När du bokar en long-stay vistelse med oss ansvarar du själv för din egen transport till/från resmålet. Våra boenden är belägna med goda kommunikationer från internationella flygplatser. Vi rekommenderar även våra resenärer att boka en hyrbil för att förenkla vistelsen.

Fritextsökning
Monte Santo

Monte Santo

På Monte Santo erbjuder Golfvistelse det bästa boendet för longstay, nära Carvoeiro. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Moderna lägenheter med hög standard. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

White Shell

White Shell

På White Shell erbjuder Golfvistelse ett lyxigt och modernt boende för longstay. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Moderna lägenheter med hög standard. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

Vale da Lapa

Vale da Lapa

På Vale da Lapa erbjuder Golfvistelse en femstjärnig anläggning med underbara etagelägenheter nära Carvoeiro. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

Vale d'Oliveiras

Vale d'Oliveiras

På Vale d´Oliveiras erbjuder Golfvistelse en femstjärnig anläggning nära Carvoeiro med lägenheter perfekta för longstay. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

Salgados Beach Villas

Salgados Beach Villas

På Salgados erbjuder Golfvistelse lägenheter för longstay i radhus med egen pool, i direkt anslutning till golfbanan. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

Vale d'El Rei

Vale d'El Rei

På Vale d´El Rei erbjuder Golfvistelse tvåvåningslägenheter perfekta för longstay. Våra golfvärdar garanterar en härlig gemenskap. Ni har tillgång till mer än 10 golfbanor.

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg