Skip to main content

Salgados Beach Villas

Galé

Salgados Beach Villas

Endast sanddynorna skiljer området på Salgados Beach Villas från havet med sin kilometerlånga sandstrand Praia dos Salgados. Radhusen i två plan med bl.a. egen pool och garage under villorna ligger dessutom i direkt anslutning till Salgados golfbana, mittemellan de båda kustorterna Armação de Pêra och Galé.

Området består av ett hotell och ett flertal radhus kallade Villas, där de avskilt placerade husen ligger på bekvämt avstånd från hotellområdets puls. Förutom 4 olika restauranger på Salgados Beach Villas eget område finns ytterligare flera traditionella portugisiska restauranger inom en kvarts promenad där bl.a. restaurangen Museu dos Salgados är ett måste att besöka. Mataffärer finns också i närheten och för storhandling finns Algarve Shopping Center ca 15 minuter bort.

Vill ni rå om er själva vid sidan av golfspelet finns tillgång till Osmos Wellness Centre. För 30 euro får ni vara i spa-avdelningen i 3 timmar. Där inne finns det jacuzzi, turkiskt bad, bastu, kallvattenbad med mera. Ni bokar er tid för SPA i receptionen.

Fritextsökning

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av banorna som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Boende

  Salgados (Hotellklass: 4 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Här blir drömmen om att bo med en egen pool på en soldränkt terrass i söderläge och endast några minuters promenad från golfbanan och stranden sann. På Salgados bor ni i stora, lyxiga lägenheter med egen pool. Lägenheterna, som egentligen är radhus i två plan, ligger i direkt anslutning till golfbanan. Med sin moderna stil och tilltagna ytor skapas en härlig rymd där det är lätt att känna sig riktigt hemma. De 135 kvm stora husen fördelar sig på två sovrum med vardera tillhörande badrum på övervåningen, gediget utrustat kök, ytterligare badrum, matplats samt stort vardagsrum med soffa och medieanläggning på bottenplan. Öppnar ni sedan altandörrarna från vardagsrummet når ni er privata uteplats i sydvästläge med egen pool!

  Som om inte detta vore nog med bekvämligheter, finns också en trappa inifrån huset ner till källarplanets egna garage där ni har plats för två bilar.

  Ett fåtal Villas med endast ett sovrum kan bokas till något lägre pris.
  I lägenheten finns naturligtvis fritt wifi och städning/byte av linnen sker som vanligt en gång per vecka.

  I direkt anslutning till boendet ligger Salgados golfbana som är en av de 13 banor som ni kan välja att spela på.

  Här kan du läsa mer om Salgados Beach Villas.

  Fakta/faciliteter

  Bar/LoungeJa
  Bastumot avgift
  Byggår2013
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  Närmaste golfbana200 m
  Poolflera + egen
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  Samhälle2,5 km
  Spamot avgift
  Strand200 m
  Städning1 gång/vecka

Vanliga frågor

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@golfvistelse.se eller ringa till 010-750 06 33.

Long-stay i Algarve

 • Aktiviteter på plats

  Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en long-stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.

 • Avbeställningsskydd

  Vi rekommenderar att ni har ett fullgott avbeställningsskydd via er hemförsäkring, reseförsäkring eller annat.

 • Bokning och betalning

  När en intresseanmälan görs på hemsidan får vi all information som behövs för att göra en bokning. Därefter skickas en bekräftelse tillsammans med en inbetalningsangivelse på 10% av resans totala belopp. Först när denna inbetalning är gjord inom senast 7 dagar efter mottagen offert är resan reserverad. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa.

 • Flyg till Portugal

  Flygresan från Sverige till Portugal bokas på egen hand. Antingen flyger ni direkt till Faro (FAO) varifrån ni med hyrbilen når våra destinationer på drygt en halvtimma. Eller så flyger ni till Lissabon (LIS) och hämtar ut er hyrbil för att sedan köra de sista milen till Algarvekusten. Detta tar knappt tre timmar.

  Lämpligt flyg kan sökas på:
  www.flygresor.se eller www.momondo.se/

 • Försäkringar

  Det är alltid resenärens ansvar, och aldrig researrangörens ansvar, att se till att tillräckligt försäkringsskydd finns. Normalt finns en reseförsäkring i hemförsäkringen. Är ni osäkra så kontakta ert försäkringsbolag. Kompletterande reseförsäkring kan tecknas direkt hos försäkringsbolag som för reseförsäkringar. Det är mycket viktigt att ni som resenärer ser till att ha en försäkring vid tillfälle av sjukdom och att den täcker eventuell hemtransport, om det är nödvändigt. Vi rekommenderar också alla gäster att ta med ett patientkort för EU. Det beställs via Försäkringskassan.

 • Information om din resa

  Efter att hela betalningen är gjord skickas specifik information såsom exempelvis vägbeskrivning. Golfvistelses golfvärdar kontaktar er innan ankomst och informerar om tidsbokning, tävlingar och andra aktiviteter under er sköna tid i solen.

 • Resegaranti

  Här finner du en länk till Kammarkollegiet.

 • Starttider

  Starttider bokas via vår webbapplikation, med start 14 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

  Det går att beställa extra rundor på plats om ni vill spela fler rundor än vad som är beställt.

 • Tävlingar

  Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

 • Vad betyder long-stay?

  Long-stay är ett begrepp som väcker golfarens intresse. Att flytta sin vardag till solen och varmare breddgrader när vintern sätter klorna i Sverige. Vi ger dig möjligheten att alltifrån en vecka till flera månader, bo utomlands. Vi hjälper dig med boende, all service på plats och arrangerar sociala tillställningar som exempelvis gemensamma middagar, besök på vingårdar och trevliga vandringar.

  Några av fördelarna med Long-stay:

  • Gemenskapen, träffa nya och återkommande likasinnade människor.
  • Golfvärdar på plats som pratar både svenska och engelska och som ser till att ni gäster får bästa tänkvärda golfvistelse. De erbjuder aktiviteter även vid sidan av golfen. Utöver arrangerade golftävlingar erbjuds vandringar, gemensamma middagar, mingel, utflykter mm. Allt för att göra er vistelse så trivsam och social som möjligt.
  • Du kan spela flera olika golfbanor med förbokade starttider.
  • Du får bo med högsta möjliga standard, enastående service och spela golf.
  • Möjlighet till sol och värme året runt.

  När du bokar en vistelse med oss ansvarar du själv för din egen transport till/från resmålet. Våra boenden är belägna med goda kommunikationer från internationella flygplatser. Vi rekommenderar samtliga resenärer att boka en hyrbil för att förenkla vistelsen.

 • Vår app för long-stay

  Via vår webb- och app-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse webbapplikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får ni tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Karta

Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg