Skip to main content

Verdura

Verdura Resort, Sicilien

På Verdura Resort får du en upplevelse utöver det vanliga. Anläggningen ligger på ett 230-hektar stort område utmed kusten. Här finns förutom två mästerskapsbanor med 18-hål, en 9-håls korthålsbana och utmärkta träningsmöjligheter. Det finns även spa-anläggning i världsklass, flera tennisbanor, en 60 meters infinity pool, fina vandringsstigar och även en två kilometer lång privat strand. Lägg därtill fyra restauranger och flera barer så förstår du varför detta är en av Europas topp tre anläggningarna och ett ställe att verkligen trivas och njuta på.

Närmaste flygplats
Palermo, ca 125 km

Närmaste stad
Agrigento, ca 50 km

Fritextsökning

Golfbanor

Uppvärmd av medelhavssolen och med en uppfriskande havsbris breder anläggningens 36 hål ut sig bland apelsin- och olivlundar. Här har Kyle Phillips skapat banor som, förutom utsikten över Medelhavet, erbjuder en utmaning för alla spelare.

East Course PAR 73 – 6763 meter
Banan är nyligen renoverad av övervakning av Kyle som sett till att banan är till och med bättre än innan. Denna bana erbjuder många oförglömliga upplevelser under hela rundan. Flera av hålen kräver precision och även en bra putter på de undulerande greenerna. Rankad som bästa banan i Italien.

West Course PAR 70 – 6547 meter
Det är en intressant öppning med några ganska långa par fyra hål innan det första av fem par tre hål väntar och sätter närspelet på prov. Sista nio är en njutning med fantastisk utsikt över medelhavets blå vatten. Men slappna inte av för mycket för en spännande avslutning väntar med hål som nästan kramar den vackra kustlinjen innan vi är framme vid klubbhuset.

Boende

  Verdura Resort (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Alla rummen är rymliga och har antingen balkong eller terrass där man kan sitta och njuta av en fantastisk havsutsikt. Rummen har sköna sängar, stort badrum med dusch och är inredda med italiensk design för maximal avslappning och njutning.

  Restauranger
  Det är fyra restauranger och fem barer på resorten med sina egna unika detaljer av det sicilianska köket, vilket gör att det finns något för alla.

  Fakta/faciliteter

  Bar/Lounge5 st
  BastuJa
  Drivingrange2 st
  GymJa
  internet wifiJa
  Pool20m inomhuspool, 60m utomhuspool
  Puttinggreen3 st
  Restaurang4 st
  StrandPrivat ca 2 km lång
  TennisbanorJa

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg