Skip to main content

Valle del Este Golf Resort

Valle del Este Golf Resort, Spanien

Längs med den vackra Medelhavskusten, cirka två timmar söder om Alicante, hittar vi fyrstjärniga och mycket trevliga Valle del Este Golf Resort. Anläggningen ligger nio mil nordost om Almería, ett område i Spanien som anses vara det mest solsäkra området i hela Kontinentaleuropa med sina mer än tre tusen soltimmar om året.

Närmaste flygplats
Alicante, 2 timmar med bil

Närmaste stad
Almería, 90 km

Fritextsökning

Golfbanor

Valle del Estes är en park-/ökenbana med 18 hål, par 71, utspridda över 5693 meter som karaktäriseras av breda fairways och upphöjda tees. Banan anses vara tekniskt utmanande och kräver en viss längd i slagen, särskilt från tee.

Designern, José Canales, lär ha haft ökenbanorna i Arizona i tankarna när han skapade, särskilt som områden med kaktusar och gröna teeboxar ger en häftig kontrast till den annars torra omgivningen. Det finns även en hel del vattenhinder att ta i beaktning som kräver strategiskt tänk vid inspel.

Boende

  Valle del Este Hotel (Hotellklass: 4 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Det gemytliga hotellet, Hotel Valle del Este, ligger precis i anslutning till golfbanan och har välutrustade och stiliga rum, alla med balkong. På anläggningen finns även pool, gym, bastu och padeltennis. Den välskötta spa-anläggningen med inomhuspool erbjuder även bastu, turkiskt bad, jacuzzi, solarium, pool med hydromassage.

  Restauranger
  Hotellets restaurang serverar en välfylld buffé vid både frukost och middag. Här finns även möjlighet att njuta av maten, och utsikten, på den stora utomhusterrassen. Till golfbanan hör även Restaurang Pub Golf men både en à la carte och snackmeny. Nära hotellområdet finns även ett mindre centrum med några barer/restauranger.

  Fakta/Faciliteter

  Bar/LoungeJa
  BastuJa
  Chipping/pitching greenJa
  DrivingrangeJa
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  JacuzziJa
  Närmaste golfbana0 km
  PoolJa
  PuttinggreenJa
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  SamhälleJa
  SpaJa
  StädningJa
  PadelJa
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg