Skip to main content

Troia Golf

Troia, Portugal

I hjärtat av Peninsula hittar du en av Portugals mest engagerande och utmanande golfbanor. Denna toppbana är designad av Robert Trent Jones Senior och har fått flera utmärkelser. 2019 blev den bla framröstad som en av Europas tio bästa anläggningar av Golf World Magazine. Här kan du låta dig inspireras av en av Europas bästa banor med fantastisk havsutsikt. Här finns även en stor drivingrange, två puttinggreener och en chippinggreen vilket gör Troia till en fantastisk anläggning att njuta och förbättra ditt spel på. Att det sen är ca 300 dagar sol varje år gör ju inte saken sämre.

Närmaste flygplats
Lissabon Airport 70 km med färja över till Troia. Om transfern går via bron så är transfertiden ca 1 timme och 50 minuter. Färjans tidtabell avgör vilket sätt ni kommer över till Troia på.

Närmaste stad
Lissabon 60km

Fritextsökning

Golfbanor

Troia Golf Par 72, 5797 m gul tee
Troia golfbana ligger på en lång, platt och sandig landsträcka vid mynningen av Sado, som skiljer Setabul från Atlanten. Designad av Robert Trent Jones Sr erbjuder Troia en utmaning för varje golfare. Här är greenerna ganska små och välskyddade, främst av stora bunkrar. Banan har en tuff öppning med ett mycket spektakulärt hål 2 som har en green som nästan hänger över strandkanten. Robert Trent Jones Sr anser att hål 3, ett par 4 som passar perfekt in i landskapet med fantastisk havsutsikt, är ett av de bästa han någonsin designat.

Boende

  The Editory By the Sea (Hotellklass: 4 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Här bor vi på The Editory By the Sea som ligger 1,5 km från banan. De gemensamma områdena fick en total uppfräschning under 2020. Ursprungligen var hotellet en lägenhetsbyggnad vilket bland annat innebär att alla rum har pentry. Som gäst kan du dra nytta av en normal hotellservice, med frukosten serverad på restaurangen “Salicornia”. Man kan också välja att inta ett mellanmål på rummet och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten över Atlanten eller Sadofloden.

  Restauranger
  Här finns flera olika restauranger att välja mellan både på hotellet och runt omkring. Vill man ha ännu större restaurangutbud så tar man den korta färjeturen över till Setabul för restaurangbesök eller shopping.

  Fakta/Faciliteter

  Bar/LoungeJa
  DrivingrangeJa
  internet wifiJa
  PoolBåde inomhus och utomhus.
  Puttinggreen2 st
  RestaurangJa
  Strand5 min promenad

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg