Skip to main content

Bogogno Golf Resort

Bogogno Golf Resort

Anläggningen ligger i ett underbart område runt Lago Maggiore, och Lago Orta, men också mycket nära Milano.

Resorten har två enastående 18-hålsbanor, Bonora Course och Del Conte Course, skapade av mästerdesignern Robert von Hagge. Resorten, som ligger endast 30 minuter med bil från Milanos flygplats, presenterar sig med ett fyrstjärnigt hotell, ett komplett träningsområde och ett klubbhus i elegant italiensk stil placerat vid Del Conte Course 18:e green.

Fritextsökning

Golfbanor

Resorten har två enastående 18-hålsbanor, Bonora Course och Del Conte Course, skapade av mästerdesignern Robert von Hagge. 

Båda banorna bjuder på varierande golf med den vackra alpvyn ständigt närvarande. Anläggningen har stått värd för flera kval till Europatouren och senaste spelades tävlingen på Conte Course hösten 2023. Bonora ses dock av många som den lite mer utmanande, den är relativt lång (back tee 6488 meter) med hål som bjuder på skapliga höjdskillnader.

Anläggningen har mycket bra träningsområden med två driving ranges, putting green och chipping green.

Bonora Course, 18 hål, par 72
Backtee: 6488 meter
Design Robert von Hagge
Bonorabana påminner om en parkbana och sträcker sig över ett stort område, omgiven av vild, orörd natur med naturliga bäckar och skogsområden, typiska för den närliggande Ticinoparken.

Del Conte, 18 hål, par 72
Backtee: 6485 meter
Design Robert von Hagge
Conte-banan har en design som påminner om en linksbana med stora öppna, platta ytor. Här finns även stora sjöar, naturliga perifera markområden, allt inramat av topparna av Monte Rosa.

Boende

  Bogogno Golf Resort

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Hotellet öppnade 2014 och har byggts med återvinningsbara naturmaterial och med en låg miljöpåverkan genom avancerad byggteknik. Här finns loungebar, en panoramaterrass, fitnesscenter, spa, utomhuspool, parkering med elbilsladdning. I anslutning till hotellet finns även tennis- och padelbanor.

  Restauranger
  Resorten har en uppskattad restaurang och en bistro som håller hög nivå på både mat och vin. Här finns en meny inspirerad av närheten till Medelhavet, men som även är influerad av det internationella köket. Vinlistan som är utarbetad av Maître d´Hotel Tiziano Crenna inkluderar ett brett urval av viner från kända italienska och internationella vingårdar.

  Fakta/Faciliteter

  BastuJa
  Chipping/pitching greenJa
  DrivingrangeJa
  Fri parkeringJa
  internet wifiJa
  PuttinggreenJa
  SpaJa
  Bar/LoungeJa
  GymJa
  PadelJa
  PoolJa
  Reception (dygnet runt)Ja

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg