Skip to main content

Fairplay

Fairplay Golf & Spa Resort, Spanien

På denna idylliska resort som väntar på dig i Cádiz området kan du stimulera alla dina sinnen. I detta område omringat av vacker natur hittar du fem-stjärniga Fairpaly Golf & Spa Resort som erbjuder en fantastisk golfbana och ett stort spa & wellness område på mer än 2000 kvm. Här kan både kropp och själ få njuta.

Närmaste flygplats
Malaga 170 km.

Närmaste stad
Samhälle Benalup-Casas Viejas 1 km, Cádiz 60 km

Fritextsökning

Golfbanor

Fairplay Golf, Par 73, 5616 m gul tee
Inte många ställen tillåter dig att uppleva naturen, lugnet och passionen för din sport som denna bana gör. Golfbanan som är byggd av Baron Paul Rolin 2002 ligger i ett parklandskap där hålen är elegant utlagda mellan olivträd, pinjeträd och chaparallträd. Banan är tillgänglig för alla spelnivåer och erbjuder en utmaning för alla spelare oavsett driverlängd från tee.

Banan erbjuder utmaningar med varje slag och designen och framförallt variationen av hålen imponerar på de flesta. Det är mer vatten på de första nio och en vacker utsikt över La Janda dalen på andra nio. Detta tillsammans med banans närhet till hotellet, korta avstånd mellan hålen och variationen av hål gör anläggningen mycket uppskattad. Lägg därtill det stora träningsområdet med stor drivingrange, två putting och chipping greener och tre korthål så blir banan komplett.

Montenmedio Golf & Country Club, Par 72, 6115 m gul tee
Denna banan är inte lik någon annan i Spanien. Inbäddad mellan två skyddade naturområden ger det oss en av de mest angenäma golfbanor i Spanien. Mellan Pinjeträd, korkekar och vilda olivträd ligger denna 18-håls bana. Med par 72 och en längd på 6115 gul tee har banan en utmanande speldesign för alla nivåer av golfare med breda fairways och olika sätt att närma sig greenen. Severiano Ballesteros lär ha sagt: Montenmedio är en golfbana som ingen golfare vill missa att spela.

Boende

  Fairplay Golf & SPA Resort (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Avslappning är ett av hotellets grundstenar. Här ska du känna dig som hemma fast med alla bekvämligheter som en femstjärnigt hotell erbjuder. Alla 134 rummen är stilfullt inredda och erbjuder en vacker utsikt över landskapet.

  Restauranger
  Gastronomin är ytterligare en av grundstenarna för en bra vistelse. När du behöver få tillbaka energin efter en dag på golfbanan så erbjuds här flera alternativ på restauranger. På Fairplay tycker man att mat ska vara en njutning, så därför erbjuds fyra olika restauranger med både spansk och internationell mat av toppklass.

  Fakta/Faciliteter

  DrivingrangeJa
  GymJa
  internet wifiJa
  PuttinggreenJa
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  SamhälleBenalup-Casas Viejas, 1 km
  SpaJa
  Strandca 30 km
  Chipping/pitching greenJa

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg