Skip to main content

Short stay

Short-stay – för dig som vill skräddarsy din Golfvistelse

Boka din nästa short-stay resa med oss på Golfvistelse! Vi paketerar en fantastisk golfupplevelse helt utifrån dina behov och önskemål. Kanske är ni ett par som önskar åka på en långweekend tillsammans, eller är ni en golfklubb som vill göra en gemensam veckolång träningsresa med klubbens pro? Oavsett hur många ni är skapar vi tillsammans en resa där golfen är central och där du enkelt lägger till hotell, transfer, flyg och/eller hyrbil efter tycke och smak.

Genom vårt short-stay koncept får du tillgång till några av världens bästa, och roligaste, golfdestinationer. Här nedan presenteras några exempel. Saknar du något resmål eller har egna önskemål, hör av dig till oss så löser vi det efter bästa förmåga. De priser du hittar på varje destination är ett prisförslag där oftast sju nätters övernattning ingår, allt för att göra det enkelt för dig att jämföra. Detta belopp justerar vi när vi fått kontakt och du specificerat mer i detalj vad som önskas och när du vill åka. Du får helt enkelt en skräddarsydd offert som det bara är att tacka ja till!

Är du medlem i en golfklubb och tycker det vore roligt att åka på en resa, till exempel i höst, med klubbens pro? Vi har under den senaste tiden genomfört ett flertal resor där vi paketerat exklusivt för klubbens medlemmar. Vill du ha förslag på hur ett sådan upplägg kan se ut? Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag.

Teamet på Golfvistelse
010-750 0633
info@golfvistelse.se

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg