Skip to main content

Vale d'Oliveiras

Carvoeiro

Vale d'Oliveiras Quinta Resort & Spa

Vale d’Oliveiras är en femstjärnig resort med lägenheter som är perfekta för dig som åker på long-stay. Detta är en av regionens lyxigaste anläggningar du kan hitta i direkt anslutning till ett flertal golfbanor, där Gramacho och Vale de Pinta är de två närmast liggande banorna. Detta dolda lilla paradis ligger bekvämt beläget mellan de mysiga byarna Carvoeiro och Ferragudo, i Algarve. I den närbelägna byn Carvoeiro har du ett stort och varierat utbud av restauranger, caféer och barer. Hit har anläggningen periodvis en fri shuttlebuss som går t/r några gånger per dag. Här kan du strosa runt i den trevliga byn, ägna dig åt lite shopping i de lokala butikerna, eller ta ett svalkande dopp i havet. Förutom Carvoeiros och Ferragudos mysiga små centrum finns här också stränder och strövområden i nära omgivning. 

På Vale d’Oliveiras finns förutom restaurang, bar och ett väldigt trevligt poolområde också gym, jacuzzi och bastu. Det finns även ett spa att boka genom anläggningens hotelldel och flera aktiviteter arrangeras på boendet.

På gångavstånd från Vale d’Oliveiras ligger den trivsamma och populära oliv- och vingården, Quinta do Santos, som serverar sitt eget öl och vin, samt goda smårätter och tapas.

Fritextsökning

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av banorna som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Boende

  Vale d'Oliveiras (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Vale d’Oliveiras är en femstjärnig resort med lägenheter som är perfekta för dig som åker på long-stay. Detta är en av regionens lyxigaste anläggningar som dessutom ligger i direkt anslutning till ett flertal golfbanor. Boendet består av rymliga lägenheter trevligt färgsatta i olika färger och med egen terrass eller balkong. Lägenheterna på 85-105 kvm har ett eller två sovrum i ett plan samt med utsikt över poolområdet eller de vackra omgivande trädgårdarna som kantas av grönskande planteringar. Alla lägenheter har välutrustade kök, perfekta för ett självhushåll, samt luftkonditionering.

  Här hittar du mer fakta om Vale d´Oliveiras

  Fakta/faciliteter

  Bar/Lounge2 st
  BastuJa
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  PoolBåde inomhus och utomhus.
  Reception (dygnet runt)Ja
  Restaurang2 st
  SpaJa
  Strand6 km
  Städning1 gång/vecka
  JacuzziJa
  Tennisbanor2 st

Vanliga frågor

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@golfvistelse.se eller ringa till 010-750 06 33.

Long-stay i Algarve

 • Aktiviteter på plats

  Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en long-stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.

 • Avbeställningsskydd

  Vi rekommenderar att ni har ett fullgott avbeställningsskydd via er hemförsäkring, reseförsäkring eller annat.

 • Bokning och betalning

  När en intresseanmälan görs på hemsidan får vi all information som behövs för att göra en bokning. Därefter skickas en bekräftelse tillsammans med en inbetalningsangivelse på 10% av resans totala belopp. Först när denna inbetalning är gjord inom senast 7 dagar efter mottagen offert är resan reserverad. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa.

 • Flyg till Portugal

  Flygresan från Sverige till Portugal bokas på egen hand. Antingen flyger ni direkt till Faro (FAO) varifrån ni med hyrbilen når våra destinationer på drygt en halvtimma. Eller så flyger ni till Lissabon (LIS) och hämtar ut er hyrbil för att sedan köra de sista milen till Algarvekusten. Detta tar knappt tre timmar.

  Lämpligt flyg kan sökas på:
  www.flygresor.se eller www.momondo.se/

 • Försäkringar

  Det är alltid resenärens ansvar, och aldrig researrangörens ansvar, att se till att tillräckligt försäkringsskydd finns. Normalt finns en reseförsäkring i hemförsäkringen. Är ni osäkra så kontakta ert försäkringsbolag. Kompletterande reseförsäkring kan tecknas direkt hos försäkringsbolag som för reseförsäkringar. Det är mycket viktigt att ni som resenärer ser till att ha en försäkring vid tillfälle av sjukdom och att den täcker eventuell hemtransport, om det är nödvändigt. Vi rekommenderar också alla gäster att ta med ett patientkort för EU. Det beställs via Försäkringskassan.

 • Information om din resa

  Efter att hela betalningen är gjord skickas specifik information såsom exempelvis vägbeskrivning. Golfvistelses golfvärdar kontaktar er innan ankomst och informerar om tidsbokning, tävlingar och andra aktiviteter under er sköna tid i solen.

 • Resegaranti

  Här finner du en länk till Kammarkollegiet.

 • Starttider

  Starttider bokas via vår webbapplikation, med start 14 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

  Det går att beställa extra rundor på plats om ni vill spela fler rundor än vad som är beställt.

 • Tävlingar

  Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

 • Vad betyder long-stay?

  Long-stay är ett begrepp som väcker golfarens intresse. Att flytta sin vardag till solen och varmare breddgrader när vintern sätter klorna i Sverige. Vi ger dig möjligheten att alltifrån en vecka till flera månader, bo utomlands. Vi hjälper dig med boende, all service på plats och arrangerar sociala tillställningar som exempelvis gemensamma middagar, besök på vingårdar och trevliga vandringar.

  Några av fördelarna med Long-stay:

  • Gemenskapen, träffa nya och återkommande likasinnade människor.
  • Golfvärdar på plats som pratar både svenska och engelska och som ser till att ni gäster får bästa tänkvärda golfvistelse. De erbjuder aktiviteter även vid sidan av golfen. Utöver arrangerade golftävlingar erbjuds vandringar, gemensamma middagar, mingel, utflykter mm. Allt för att göra er vistelse så trivsam och social som möjligt.
  • Du kan spela flera olika golfbanor med förbokade starttider.
  • Du får bo med högsta möjliga standard, enastående service och spela golf.
  • Möjlighet till sol och värme året runt.

  När du bokar en vistelse med oss ansvarar du själv för din egen transport till/från resmålet. Våra boenden är belägna med goda kommunikationer från internationella flygplatser. Vi rekommenderar samtliga resenärer att boka en hyrbil för att förenkla vistelsen.

 • Vår app för long-stay

  Via vår webb- och app-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse webbapplikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får ni tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Karta

Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg