Long Stay

Månadslånga resorGalé

Vidamar

På nära promenadavstånd till den kilometerlånga sandstrand Praia dos Salgados samt den intilliggande golfbanan ligger Vidamar Villas med sina väl tilltagna radhus i två plan. I de moderna husen finns allt som kan önskas, till och med eget garage och privat pool vid uteplatsen som vetter mot väst och fångar kvällens alla solglimtar. Här nås dessutom flera restauranger till fots och till Gamla Stan i Albufeira går shuttlen varje dag.

Läs mer

Carvoeiro

Monte Santo

På en sluttning ner mot Atlanten ligger Monte Santo i en lugn miljö med kvällssol och utsikt mot havet. Området och lägenheterna håller mycket hög standard. Trots lyxen ger omgivningen och lägenheternas inredning en hemtrevlig känsla. Här saknas inget! Även fått utmärkelsen ”Europas mest romantiska resort”. Gångavstånd till mysiga Carvoeiro.

Läs mer


Sesmarias

Colina da Lapa

Colina da Lapa ligger i Sesmarias, endast ett par minuter från två av golfbanorna och med möjlig utsikt mot både Portimao och havet. Med fem minuter till de Portugisiska fiskesamhällena Ferragudo och Carvoeiro blir det heller aldrig långt till restauranger och caféer.

Läs mer