Skip to main content

Vale da Lapa

Carvoeiro

Vale da Lapa Village Resort

Vale da Lapa är en femstjärnig anläggning med underbara etagelägenheter i en härligt avstressande miljö. Receptionen är öppen dygnet runt och servicen är mycket hög.

Restaurang finns på området som är öppen året om, från uteserveringen blickar du ut över poolområdet. Det finns även restauranger på gångavstånd i Sesmarias samt endast fem minuter bort (med bil) i de mysiga fiskesamhällena Carvoeiro och Ferragudo. För golffria dagar erbjuder anläggningen fri tillgång till bland annat spa, inomhuspool, bastu och ett litet gym. SVT World finns med i utbudet av TV-kanaler i lägenheten.

Förutom Carvoeiros och Ferragudos mysiga små centrum finns här också stränder och strövområden i nära omgivning. Dessutom nås Carvoeiro periodvis via anläggningens fria shuttle-buss några gånger per dag för bilfria besök till byns alla mysiga restauranger.

Fritextsökning

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av banorna som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Boende

  Vale da Lapa (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • På Vale da Lapa får ni en femstjärnig anläggning med underbara etagelägenheter, utplacerade i en härligt avstressande miljö. Lägenheterna är byggda som tvåplans parhus i ett välskött grönområde med dammar och palmer. Från övervåningens sovrum kan du i vissa lägenheter vakna upp till en vy över Monchique-bergen eller rent av en glimt av havet. I de helmoderna lägenheterna på 150 kvadratmeter finns två sovrum och tre toaletter. Nöjer man sig med endast ett väl tilltaget sovrum med bl.a. stor klädkammare och TV betalar man också endast för det.

  Man kan själv välja mellan boende i de helt funktionella lägenheterna med fin skandinavisk stil och mysiga detaljer som erbjudits tidigare eller i de helt nyrenoverade lägenheterna till en lite högre kostnad. Allt man kan tänkas behöva under sin vistelse finns oavsett. Du hittar exempelvis fullt utrustade kök med disk- och tvättmaskin, både balkong och uteplats samt golvvärme i badrummen.

  Här kan du läsa mer om Vale da Lapa.

  Fakta/faciliteter

  Bar/LoungeJa
  Byggår2009
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  PoolJa uppvärmd både inomhus och utomhus.
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  Samhälle3 km
  SpaJa
  Strand3 km
  Städning1 gång/vecka

Vanliga frågor

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@golfvistelse.se eller ringa till 010-750 06 33.

Long-stay i Algarve

 • Aktiviteter på plats

  Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en long-stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.

 • Avbeställningsskydd

  Vi rekommenderar att ni har ett fullgott avbeställningsskydd via er hemförsäkring, reseförsäkring eller annat.

 • Bokning och betalning

  När en intresseanmälan görs på hemsidan får vi all information som behövs för att göra en bokning. Därefter skickas en bekräftelse tillsammans med en inbetalningsangivelse på 10% av resans totala belopp. Först när denna inbetalning är gjord inom senast 7 dagar efter mottagen offert är resan reserverad. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa.

 • Flyg till Portugal

  Flygresan från Sverige till Portugal bokas på egen hand. Antingen flyger ni direkt till Faro (FAO) varifrån ni med hyrbilen når våra destinationer på drygt en halvtimma. Eller så flyger ni till Lissabon (LIS) och hämtar ut er hyrbil för att sedan köra de sista milen till Algarvekusten. Detta tar knappt tre timmar.

  Lämpligt flyg kan sökas på:
  www.flygresor.se eller www.momondo.se/

 • Försäkringar

  Det är alltid resenärens ansvar, och aldrig researrangörens ansvar, att se till att tillräckligt försäkringsskydd finns. Normalt finns en reseförsäkring i hemförsäkringen. Är ni osäkra så kontakta ert försäkringsbolag. Kompletterande reseförsäkring kan tecknas direkt hos försäkringsbolag som för reseförsäkringar. Det är mycket viktigt att ni som resenärer ser till att ha en försäkring vid tillfälle av sjukdom och att den täcker eventuell hemtransport, om det är nödvändigt. Vi rekommenderar också alla gäster att ta med ett patientkort för EU. Det beställs via Försäkringskassan.

 • Information om din resa

  Efter att hela betalningen är gjord skickas specifik information såsom exempelvis vägbeskrivning. Golfvistelses golfvärdar kontaktar er innan ankomst och informerar om tidsbokning, tävlingar och andra aktiviteter under er sköna tid i solen.

 • Resegaranti

  Här finner du en länk till Kammarkollegiet.

 • Starttider

  Starttider bokas via vår webbapplikation, med start 14 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

  Det går att beställa extra rundor på plats om ni vill spela fler rundor än vad som är beställt.

 • Tävlingar

  Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

 • Vad betyder long-stay?

  Long-stay är ett begrepp som väcker golfarens intresse. Att flytta sin vardag till solen och varmare breddgrader när vintern sätter klorna i Sverige. Vi ger dig möjligheten att alltifrån en vecka till flera månader, bo utomlands. Vi hjälper dig med boende, all service på plats och arrangerar sociala tillställningar som exempelvis gemensamma middagar, besök på vingårdar och trevliga vandringar.

  Några av fördelarna med Long-stay:

  • Gemenskapen, träffa nya och återkommande likasinnade människor.
  • Golfvärdar på plats som pratar både svenska och engelska och som ser till att ni gäster får bästa tänkvärda golfvistelse. De erbjuder aktiviteter även vid sidan av golfen. Utöver arrangerade golftävlingar erbjuds vandringar, gemensamma middagar, mingel, utflykter mm. Allt för att göra er vistelse så trivsam och social som möjligt.
  • Du kan spela flera olika golfbanor med förbokade starttider.
  • Du får bo med högsta möjliga standard, enastående service och spela golf.
  • Möjlighet till sol och värme året runt.

  När du bokar en vistelse med oss ansvarar du själv för din egen transport till/från resmålet. Våra boenden är belägna med goda kommunikationer från internationella flygplatser. Vi rekommenderar samtliga resenärer att boka en hyrbil för att förenkla vistelsen.

 • Vår app för long-stay

  Via vår webb- och app-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse webbapplikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får ni tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Karta

Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg