Skip to main content

Oliva Nova Beach & Golf Resort

Oliva Nova Beach & Golf Resort, Spanien

Detta är en högklassig anläggning vid Spaniens solsäkra medelhavskust. Här ligger hotell, SPA och golfbana i en fantastiskt naturskön miljö, nära de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia och endast en dryg timme norr om Alicante.

På anläggningen finns både restauranger, barer, utomhuspool (ej uppvärmd) samt Spa, gym, padel, tennis, inomhuspool, jacuzzi och bastu. Det finns även tillgång till ett ridcenter, samt en barnklubb.

Närmaste flygplats
Alicante 108km

Närmaste stad
Oliva 7 km, Denia 19 km

Fritextsökning

Golfbanor

Golfbanan, som är designad av golflegendaren Seve Ballesteros, ligger vackert utlagd längs havet med fairways som kantas av ståtliga palmer. De 18 hålen (par 72) blir en rolig utmaning för de flesta kategorier av golfspelare med en hel del intressanta doglegs . Förutom 18-hålsbanan erbjuder golfanläggningen också drivingrange och flera olika typer av träningsområden. Här finns även en par 3-bana med fem hål.

Boende

  Oliva Nova Beach & Golf Hotel

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende

  Den fyrstjärniga anläggningen erbjuder både välutrustade, rymliga, hotellrum samt lägenheter och villor. De flesta rummen har balkong/terrass med utsikt mot poolområdet i lagunstil, mot stranden eller den vackra naturen. Det finns även en Spa och fitnessanläggning med ett brett utbud. På området finns även flera pooler.

  Restaurang/bar

  På huvudrestaurangen Columbus serveras buffé till frukost och middag och på El Olivo är det a´la carte. Under högsäsong finns det ett flertal andra, typiskt spanska, restauranger att välja mellan. I lobbyn hittar du en trevlig bar som är en naturlig mötesplats för många, särskilt innan middagen.

  Fakta/faciliteter

  Bar/LoungeJa
  BastuJa
  Chipping/pitching greenJa
  DrivingrangeJa
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  JacuzziJa
  PoolJa
  PuttinggreenJa
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  SpaJa
  StrandJa
  StädningJa
  TennisbanorJa

Karta

Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg