Skip to main content

Finca Cortesin

Finca Cortesin, Spanien

Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa är en av Europas absolut bästa anläggningar med en välmanikurerad mästerskapsbana över 18 hål som ger dig en helt oförglömlig golfupplevelse. Den geografiska placeringen i hjärtat av Costa del Sol gör att vädret ger dig en perfekt miljö att spela golf i, året om. Det femstjärniga hotellet ligger intill banan och är av samma kaliber med hög nivå på både SPA och olika sportaktiviteter.

Närmaste flygplats
Malaga (50 min), Gibraltar (15 min)

Närmaste stad
Marbella (35 min), Puerto Banús (30 min)

Fritextsökning

Golfbanor

Information om banan
18 hål, par 72, 5884 meter från gul tee

Finca Cortesin är designad av Cabell B. Robinson och hans skapelse är hela 6736 meter lång från back tee (svart). Allmänt erkänd som en av Spaniens bästa golfbanor möts du av ett utmanande test samtidigt som du är omgiven av en exceptionellt vacker miljö som är både naturlig, och unik. Med ett utmärkt skick på fairways och greener, och med fler än 100 bunkrar väl placerade på banan, kan du njuta av 18 hål där ”inget hål har mindre än mästerskapskvalitet”. Visionen är en verklighet redan, Finca Cortesin har redan varit värdbana vid flera tillfällen för the World Match Play. Närmast på tur står att arrangera den 18:e upplagan av Solheim Cup under 2023. På anläggningen finns även en golfakademi, signerad Jack Nicklaus.

Boende

  Finca Cortesin (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende

  Hotellet presenterar sig som exklusivt med en lyxig känsla där man strävar efter att leverera ”superb mat, oklanderlig service och en oöverträffad atmosfär av lugn och ro”. Här finns 67 rymliga sviter från 50 till 200 kvm, men även ett välkänt spa, fyra pooler, tennis och padel. Som gäst har du även tillgång till deras beach club samt en 23,000 kvadratmeter stor parkträdgård.

  Restauranger
  På anläggningen finns ett flertal restauranger som alla strävar efter att ge dig som gäst en gastronomisk upplevelse, influerade av det traditionella, spanska köket. Det finns även en omtyckt Beach Club och en restaurang i klubbhuset, perfekt för att stanna till på efter golfrundan.

  Fakta/Faciliteter

  Bar/LoungeJa
  DrivingrangeJa
  GymJa
  internet wifiJa
  Pool4 st
  PuttinggreenJa
  RestaurangJa
  SpaJa
  TennisbanorJa
  Chipping/pitching greenJa

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg