Skip to main content

Royal Bled

Royal Bled, Slovenien

Denna resort ligger vackert placerad vid Karavanke Mountain Range, mitt i naturen men samtidigt endast 30 minuter från huvudstaden Ljubljana. Mästerskapsbanan Kings Course med sina 18 hål har en smått unik plats med utsikt över de slovenska alperna och det vackra landskapet som omger golfbanan. Många som har besökt golfbanan menar att det är en av de vackraste golfbanorna i hela Europa. Med sin mycket varierande layout behövs alla klubborna i bagen och din förmåga att spela strategiskt testas ordentligt. Lakes Course är anläggningens 9-håls bana som även den har en varierad och utmanande design.

Närmaste flygplats
Ljubljana Jože Pučnik flygplats, 25 min med bil

Närmaste stad
Ljubljana, 30 min med bil

Fritextsökning

Golfbanor

Bled Golf Course är Sloveniens äldsta golfbana med en historia som går ända tillbaka till 1937. Golfbanan ligger i omedelbara närhet till den berömda semesterorten Bled och har en magisk utsikt över de omgivande alptopparna.

Här finns 18-hålsbanan King´s Course, par 72 och 6013 meter, som rankats högt i British Golf World Magazine 2017 och Lake Course med sina 9 hål.

Boende

  Lakes House / Kings House

 • Boende

  King´s House, som ursprungligen byggdes 1938, har en typisk slovensk arkitektur och den omisskännliga fasaden talar tydligt om både tid, och plats. Byggnaden har på senare tid genomgått en omfattande renovering och hotellet presenterar sig med vackra interiörer och öppna eldstäder.

  Vill du bo direkt på golfbanan passar Lakes House bäst. Här finns fyra välutrustade dubbelrum samt ett gym, IR- och kryobastu samt utomhuspool.

  Restauranger

  På anläggningen finns den omtyckta Restaurant 9 som inspireras av lokala och säsongsbetonade råvaror med tonvikt på färska, lokala, råvaror. Man lyfter själva gärna fram biff av slovenskt nötkött och handgjorda "husets specialiteter" såsom "kunglig korv". Man erbjuder även ett brett utbud av högkvalitativa slovenska samt utländska viner.

  Fakta/Faciliteter

  Bar/LoungeJa
  Chipping/pitching greenJa
  DrivingrangeJa
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  PoolUtomhus
  PuttinggreenJa
  RestaurangJa
  SamhälleJa
  StädningJa

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg