Skip to main content

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort, Portugal

Denna resort i Algarve har 270 hektar natur att tillgå. Här finns två prisbelönta 18 håls banor, en niohåls elbelyst bana (den enda i Portugal), stor träningsanläggning, flera swimmingpooler och sex tennisbanor. Utöver detta finns bra restaurang och skönt boende dvs allt som behövs för en skön golfsemester.

Närmaste flygplats
Faro ca 30 min.

Närmaste stad
Alcantarilha 4 km

Fritextsökning

Golfbanor

Här finns två riktigt bra banor som alltid ligger i toppen av Portugals bästa. Lägg därtill Portugals enda 9 håls par 3 bana med elljus och en stor träningsanläggning, vad mer kan man begära av en golfanläggning.

Faldo Par 72, 5858 m gul tee
Denna bana designad av Sir Nick Faldo kräver strategi och planering för att få en låg score. I det dramatiska och vackra landskapet har här skapats en bana som det pratas om. 2016 blev den utsedd till Portugals bästa.

O’Connor Jnr Par 72, 5939 m gul tee
Denna bana är designad av Christy O’Connor Jnr och kompletterar den närliggande Faldo banan och drar full nytta av att den ligger i en bördig dal. Den har en hel del vattenhinder, både sjöar och vattendrag spridda över hela banan. Detta kräver noggrannhet och är ett test för alla golfare. Det bördiga landskapet har vackert dekorerat miljön omkring och de stora greenerna kräver att man läser puttlinjen noga.

Academy 9 hål Par 27, 700 m
Denna 9 håls bana är den enda elljusbana i Portugal och passar nybörjare och de som vill förbättra sitt närspel utmärkt. Den är byggd med samma höga standard som Faldo och O’Connor banorna.

Boende

  Amendoeira Golf Resort (Hotellklass: 5 stjärnor)

 • Boende
  Här bor man i sin egen lägenhet med all bekvämlighet man kan tänka sig. Lägenheterna är placerade på bottenvåningen och är på ca 108 kvm. Köket är fullt utrustat med bla diskmaskin, tvättmaskin, kyl o frys, micro, ugn. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum, matplats, två sovrum och två badrum. Från vardagsrummet har man utgång till en mysig terrass. Det finns även utomhuspool att tillgå.

  Restauranger
  I klubbhuset finns både lounge, bar och en restaurang med stor terrass som har utsikt över golfbanorna. Restaurangen serveras frukost, lunch och middag och här kan man även njuta av en välförtjänt after golf.

  Fakta/Faciliteter

  Bar/LoungeJa
  DrivingrangeJa
  GymJa
  PoolJa
  PuttinggreenJa
  RestaurangJa
  Strand10 min med bil
  Tennisbanor6 st

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg