Skip to main content

Costa Navarino med Jakob Berlin och Åkersberga GK

 - Endast 11 platser, ”först till kvarn” -

Följ med Jakob Berlin på en oförglömlig och exklusiv spel– och träningsresa till fantastiska Costa Navarino i Grekland.

Den 9-16 november byter vi regn och rusk mot sol och gröna fairways på denna toppanläggning som är en av de allra bästa i Europa. Med fyra fantastiska golfbanor erbjuds en golfupplevelse du verkligen inte vill missa! Vi spelar Dunes och Bay Course samt de två nybyggda banorna Hills Course och Olympic Course. Alla fyra banor håller mycket hög kvalitet och erbjuder en spelupplevelse utöver det vanliga, men om något så anses the Olympic Course, designad av José Maria Olazábal, vara kronjuvelen. Utlagd i naturlig terräng och med närhet till havet spelar vi med den magiska utsikten över Navarinobukten. Servicen, boendet och bankvalitén är något av det bästa som kan upplevas i Europa.

Under fem dagar fokuserar vi främst på spelutveckling där Jakob är med och coachar på banan. För de som vill genomför Jakob dessutom träningspass på anläggningens varierande och mycket fina träningsområden. 

Vi bor på femstjärniga Westin Costa Navarino i uppgraderade och lyxiga rum. På anläggningen finns det, vid sidan av golfen, mycket att göra så som t.ex. pooler, paddeltennis, cykling och närhet till havet. Vi har under vistelsen fri tillgång till the Westin Fitness Center med bland annat gym, pooler och bastu.

Costa Navarino erbjuder ett flertal restauranger med ett brett kulinariskt utbud. I vår resa ingår fem gemensamma middagar.

Här kan du läsa mer golfbanorna, samt hotellet. 

Fritextsökning

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 5 145:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/11StockholmCosta Navarino med Jakob BerlinFullbokad, väntelista27 995:-Boka på väntelista
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg