Skip to main content

TorreMirona med Kumla GK och Mathias Edberg & Henrik Spongh

- 22 platser, boka senast 1 juli -

Följ med Mathias Edberg och Henrik Spongh på en inspirerande spel– och träningsresa till underbara TorreMirona Golf & Spa, Costa Brava.

Den 11-18 oktober byter vi regn och rusk mot sol och gröna fairways på TorreMirona Golf & Spa. Resorten erbjuder en avkopplande miljö med vacker utsikt över Pyrenéerna, och är perfekt för både golfspel och avkoppling. Vi bor i direkt anslutning till golfbanan och du kan varje morgon kliva rakt ut i en inspirerande miljö med närhet till allt du behöver. Här finner du, centrerat kring hotellet, bland annat första tee, träningsområden, pool och spa. I hotellbyggnaden finns även bar, restaurang, gym och golfshop.

Under fem av resans sju dagar fokuserar vi på spelutveckling tillsammans med Mathias och Henrik som är med och coachar ute på banan. Golfbanan är en välskött mästerskapsbana över 18 hål av parkkaraktär som är utformad för att passa golfare på alla nivåer. För de som vill genomför Mathias och Henrik dessutom varierande träningspass på anläggningens träningsområden, komplett med drivingrange, närspelsgreen och puttinggreen.

Hotellet är fräscht med rymliga och stilfulla rum, utrustade med alla typer av bekvämligheter. Rummen har utsikt mot antingen pool eller golfbana. Som hotellets gäster har vi tillgång till anläggningens spa, det finns även tennis och padel eller varför inte låna en cykel och ta en tur ut i det vackra landskapet.

Vi hoppas att vår höstresa blir det perfekta sättet att avsluta årets golfsäsong på, med spel, träning, sol och garanterat många skratt!

Fritextsökning
Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg