Skip to main content

La Sella med ArenaMed

PROGRAM

- 18 platser, boka senast 10 augusti -
Tillsammans med Golf-PTn Philip Lindbergh och Challenge Tour-proffset Hannes Rönnebland riktar sig resan till dig som vill må bättre, prestera bättre och hålla bättre.


Den 17-24 november byter vi regn och rusk mot sol och gröna fairways på La Sella. Känner du att din kropp begränsar dig i hur mycket och på vilket sätt du kan spela golf? Önskar du som många andra att ta ett helhetsgrepp om din hälsa och samtidigt utveckla ditt golfspel? Då är detta en resa du inte vill missa! För första gången arrangerar friskvårdsföretaget ArenaMED med deras PT/Coach Philip Lindbergh träningsresor med fokus mot ett livslångt golfspelande, dessutom tillsammans med Tour-proffset Hannes Rönneblad. På resan får du på ett helt individanpassat sätt lära dig mer om vad just du och din kropp behöver för en hållbar och stark utveckling. Utöver träningen i gymmet kommer Challange Tour-proffset Hannes Rönneblad dessutom coacha dig på banan samt hålla i praktiska övningar på övningsfältet. Resan passar alla, oavsett mål, handicap och förutsättningar. Ingen tidigare träningserfarenhet krävs.

Under veckan bor vi på Mariott La Sellas fem-stjärniga anläggning med nyrenoverade och stilfulla rum, fem restauranger, spa, gym och en golfbana med 27 fina hål. Golfbanan är en välskött mästerskapsbana över 27 hål designad av José-Maria Olazabal och är utformad för att passa golfare på alla nivåer. Anläggningen har bra träningsområden, med drivingrange, närspelsgreen och puttinggreen där Hannes ger er tips för att förbättra golfen

Vi hoppas att vår höstresa blir det perfekta sättet att avsluta årets golfsäsong på, med träning, spel, trevliga middagar och många goa skratt!

Fritextsökning

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 3 265:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/11LandvetterLa Sella med ArenaMedMer än 826 100:-Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg