Skip to main content

Parco de Medici med Balancegolf

- 15 platser, boka senast 10 augusti -

Res med Erik Blomqvist och Balancegolf på en inspirerande spel– och träningsresa till underbara Parco de Medici utanför den eviga staden Rom. 

Den 19-26 oktober byter vi regn och rusk mot sol och gröna fairways på vackra Parco de Medici som själva kallar sig ”den gröna sidan av Rom”. Resorten, med samma namn, andas avkoppling och harmoni trots att världsstaden ligger endast en kort taxiresa bort.

Vi bor på den fräscha och moderna anläggningen där du hittar det fyrstjärniga Sheraton Parco de’ Midici Rome Hotel, klubbhus, golfbana och övningsområde inom gångavstånd. Hotellet är fräscht med ljusa och rymliga rum, utrustade med alla typer av bekvämligheter. Från rummen har du en vilsam utsikt mot antingen pool, grönområden eller golfbana. Det finns gym för den som söker lite extra träning efter golfrundan samt flera restauranger att utforska på området.

Golfmässigt är Parco de´Medici en väldesignad parkbana med 27 hål. Du möts av stora greenområden, läckert utlagda bunkrar och det är en hel del vatten i spel. Låghandicapparen trivs med de utmanande greenområdena där varje attack på flaggan kräver precision. Medeloch höghandicapparen har å andra sidan ofta stora ytor att landa bollen på, och kan njuta av de vackra vattenhindren.

På anläggningen finns utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, närspelsgreen och puttinggreen. Under fem av resans sju dagar fokuserar vi på spelutveckling tillsammans med Erik, där han delar med sig av tips för att göra ditt golfspel ännu bättre.

På Parco de’ Medici finns helt enkelt det mesta för en skön vistelse och en grym avslutning på golfsäsongen !

Fritextsökning
Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg