Skip to main content

Oliva Nova med Lysegårdens GK

PROGRAM

- Boka senast 10 juli -

Följ med Lysegårdens golfklubb på spel- och träningsresa i höst till Spaniens Medelhavskust med spel och boende på den högklassiga anläggningen Oliva Nova Beach & Golf Resort. Här ligger hotell, SPA och golfbana i en fantastiskt naturskön miljö, nära de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia. Den 15-22 oktober reser vi till denna mycket fina golfanläggning i de solsäkra delarna av Spanien.

Golfbanan, som är designad av golflegendaren Seve Ballesteros, ligger vackert utlagd längs havet med fairways som kantas av ståtliga palmer. De 18 hålen blir en rolig utmaning för de flesta kategorier av golfspelare med en hel del intressanta doglegs J. Förutom 18-hålsbanan erbjuder golfanläggningen också stor drivingrange, korthålsbana och fina putt, bunker och chipp områden.

På resan är klubbchef Tord Carlsson med som reseledare och målsättningen med resan är att få en skön avslutning på golfsäsongen.

På anläggningen finns också en SPA-anläggning som erbjuder olika behandlingar, samt en uppvärmd inomhuspool. Här finns även ett gym och flera tennis- och padelbanor.

På den golflediga dagen finns det möjlighet att boka till ett vingårdsbesök på en trevlig vingård

Fritextsökning
Resekalender
5/10Oliva Nova med Markus Forsbohlfrån 22 295:-
9/11Costa Navarino med Jakob Berlinfrån 27 995:-
17/11La Sella med ArenaMedfrån 26 100:-
15/2Sydafrika med Caroline Skagerfrån 53 950:-
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg