Skip to main content

Oliva Nova med Åre GK och Joakim

Anmäl innan 9 februari!

Följ med på Åre Golfklubbs spel- och träningsresa i vår till Spaniens Medelhavskust med spel och boende på den högklassiga anläggningen Oliva Nova Beach & Golf Resort. Här ligger hotell, SPA och golfbana i en fantastiskt naturskön miljö, nära de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia. Den 29 april - 6 maj reser vi till denna mycket fina golfanläggning i de solsäkra delarna av Spanien.

Golfbanan, som är designad av golflegendaren Seve Ballesteros, ligger vackert utlagd längs havet med fairways som kantas av ståtliga palmer. De 18 hålen blir en rolig utmaning för de flesta kategorier av golfspelare med en hel del intressanta doglegs. Förutom 18-hålsbanan erbjuder golfanläggningen också drivingrange och flera olika typer av träningsområden.

På resan tränas vi av Joakim Ekeroth som under fem dagar håller träning i spelets olika delar där allt från puttning till driver ingår. Under rundorna får vi dessutom coachning av Joakim som ger dig bästa förutsättningar att vara redo lagom till spelstart hemma i Sverige igen.

På anläggningen finns också en SPA-anläggning som erbjuder olika behandlingar, samt en uppvärmd inomhuspool. Här finns även ett gym och flera tennis- och padelbanor.

Följ med på klubbens vårresa med spel, träning, sol och en grym stämning!

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg