Skip to main content

Infintum med Caroline Skager & Oscar Lengden

- Boka senast 1 juli -
Den 20-27 oktober reser vi till denna klassiska anläggning, en timme söder om Barcelona, när höstmörkret har Sverige i ett järngrepp. Infinitum har 45 hål av helt olika karaktär och man stoltserar bland annat med att vara värd för det årliga slutkvalet till Europatouren för herrar. Två av banorna är designade av golflegendaren Greg Norman med 18-hålaren Hills Course som juvelen i kronan. Dessutom är driving range och övningsområden av toppkvalitet och svåra att slita sig ifrån.

Caroline Skager & Oscar Lengden håller under vistelsen i rolig och omväxlande träning för den som önskar. Vi har även fem förbokade ronder golf på Hills Course och Lakes Course att se fram emot.

Fokus ligger på att spela och träna mycket golf samtidigt som vi njuter i solen med härligt umgänge, god mat och många skratt. Under veckan kommer vi också att spela tävlingar där vi utmanar oss själva och varandra.

En golfledig dag ligger pulserande Barcelona en liten tågresa bort och fiskeläget Salou med alla sina restauranger och barer finns alldeles runt knuten på kvällarna. Hotellet ligger i en mysig stadsmiljö i direkt anslutning till strandpromenaden.

Här kan du läsa mer om Infinitum och deras golfbanor.

Fritextsökning

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 2 510:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
20/10GöteborgInfinitum med Caroline Skager & Oscar LengdenMer än 822 395:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg