Skip to main content

Hacienda del Alamo med Mathias Edberg

- 20 platser, boka senast 15 juli -

Följ med Mathias Edberg på en inspirerande spel– och träningsresa till fantastiska Hacienda del Alamo Golf Resort, utanför Alicante.

Den 2-9 november byter vi regn och rusk mot sol och gröna fairways på denna fina anläggning som är platsen för dig som vill spela golf i en miljö med bekvämlighet och lyx, samtidigt som du är omgiven av vacker natur.

Under fem dagar fokuserar vi främst på spelutveckling där Mathias Edberg är med och coachar på banan. För de som vill genomför Mathias dessutom varierande träningspass på anläggningens fina träningsområden, komplett med driving range, närspelsgreen och putting greener.

Golfbanan ligger vackert placerad på resorten och består av 18 hål. Designad av Dave Thomas, presenterar den sig som en ökenbana med breda fairways, skarpa ruffkanter, wasteareas som ramar in hålen samt välplacerade bunkrar och vattenhinder som testar din spelstrategi.

Vi bor på anläggningens femstjärniga hotell med hotellrum som har utsikt över de vackra omgivningarna. Det finns även tennis- och padelbanor på området om man vill ha ytterligare motion under vistelsen.

Vi hoppas att vår höstresa blir det perfekta sättet att avsluta årets golfsäsong på, med spel, träning, sol och garanterat många skratt!

 

Fritextsökning

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 3 000:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/11ArlandaGolfresa med Mathias Edberg till Hacienda del AlamoMer än 819 900:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg