Skip to main content

Fairplay med Markus Forsbohl

Följ med Markus Forsbohl på spel- och träningsresa i vår till Spaniens sydligaste del med spel och boende på den gemytliga anläggningen Fairplay Golf & SPA Resort där hotell, SPA och golfbana ligger i en härlig och avslappnande miljö. 7-14 april reser vi till denna mycket fina golfanläggning som ligger mellan Cadiz och Gibraltar, i de solsäkra sydliga delarna av Spanien. Vi kommer befinna oss i en underbar golfmiljö och förutom 18-hålsbanan erbjuder anläggningen också övningsbana, drivingrange och flera träningsområden.

Golfbanan som är byggd av Baron Paul Rolin 2002 ligger i ett parklandskap där hålen är elegant utlagda mellan olivträd, pinjeträd och chaparallträd. Banan är tillgänglig för alla spelnivåer och erbjuder en utmaning för alla spelare oavsett driverlängd från tee.

På resan tränas vi av Markus Forsbohl som under fem dagar håller träning i spelets alla delar, såsom allt ifrån puttning till driver. Under rundorna får vi dessutom coachning av Markus som ger dig bästa förutsättningar att vara redo lagom till spelstart hemma i Sverige igen.

Tillsammans bor vi på den femstjärniga resorten som ligger i en lugn miljö intill den lilla genuina byn Benalup-Casas Viejas. Här finns förutom golf också SPA-anläggning, gym, tennisbanor och pooler så detta blir inte bara en resa för golfen utan också en för själen. Vår resa till Fairplay Golf & SPA Resort är helt enkelt det perfekta upplägget att starta golfsäsongen på, med spel, träning, sol och många skratt!

Fritextsökning

Golfbanor

Fairplay Golf, Par 73, 5616 m gul tee
Inte många ställen tillåter dig att uppleva naturen, lugnet och passionen för din sport som denna bana gör. Golfbanan som är byggd av Baron Paul Rolin 2002 ligger i ett parklandskap där hålen är elegant utlagda mellan olivträd, pinjeträd och chaparallträd. Banan är tillgänglig för alla spelnivåer och erbjuder en utmaning för alla spelare oavsett driverlängd från tee.

Banan erbjuder utmaningar med varje slag och designen och framförallt variationen av hålen imponerar på de flesta. Det är mer vatten på de första nio och en vacker utsikt över La Janda dalen på andra nio. Detta tillsammans med banans närhet till hotellet, korta avstånd mellan hålen och variationen av hål gör anläggningen mycket uppskattad. Lägg därtill det stora träningsområdet med stor drivingrange, två putting och chipping greener och tre korthål så blir banan komplett.

Montenmedio Golf & Country Club, Par 72, 6115 m gul tee
Denna banan är inte lik någon annan i Spanien. Inbäddad mellan två skyddade naturområden ger det oss en av de mest angenäma golfbanor i Spanien. Mellan Pinjeträd, korkekar och vilda olivträd ligger denna 18-håls bana. Med par 72 och en längd på 6115 gul tee har banan en utmanande speldesign för alla nivåer av golfare med breda fairways och olika sätt att närma sig greenen. Severiano Ballesteros lär ha sagt: Montenmedio är en golfbana som ingen golfare vill missa att spela.

Boende

  Fairplay Golf & SPA Resort (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Boende
  Avslappning är ett av hotellets grundstenar. Här ska du känna dig som hemma fast med alla bekvämligheter som en femstjärnigt hotell erbjuder. Alla 134 rummen är stilfullt inredda och erbjuder en vacker utsikt över landskapet.

  Restauranger
  Gastronomin är ytterligare en av grundstenarna för en bra vistelse. När du behöver få tillbaka energin efter en dag på golfbanan så erbjuds här flera alternativ på restauranger. På Fairplay tycker man att mat ska vara en njutning, så därför erbjuds fyra olika restauranger med både spansk och internationell mat av toppklass.

  Fakta/Faciliteter

  DrivingrangeJa
  GymJa
  internet wifiJa
  PuttinggreenJa
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  SamhälleBenalup-Casas Viejas, 1 km
  SpaJa
  Strandca 30 km
  Chipping/pitching greenJa

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg