Skip to main content

Oliva Nova med Jakob Berlin och Åkersberga GK

- Boka senast 30 juni -

Följ med på Åkersberga Golfklubbs spel- och träningsresa i höst till Spaniens Medelhavskust med spel och boende på den kompletta anläggningen Oliva Nova Beach & Golf Resort. Här ligger hotell, SPA och golfbana i en fantastiskt naturskön miljö, nära de pittoreska kuststäderna Denia och Gandia. Den 5 – 12 oktober reser vi till denna mycket fina golfanläggning i de solsäkra delarna av Spanien.

Golfbanan, som är designad av golflegendaren Seve Ballesteros, ligger vackert utlagd längs havet med fairways som kantas av ståtliga palmer. De 18 hålen blir en rolig utmaning för de flesta kategorier av golfspelare med en hel del strategiska doglegs J. Förutom 18-hålsbanan erbjuder golfanläggningen också drivingrange och flera olika typer av träningsområden.

På resan tränas vi av Jakob Berlin som under fem dagar håller träning i spelets olika delar där allt från puttning till driver ingår. Under rundorna får vi dessutom coachning av Jakob som ger dig bästa förutsättningar att utveckla ditt spel.

På hotellet finns också en SPA-anläggning som erbjuder olika behandlingar, samt en uppvärmd inomhuspool. Här finns även ett gym och flera tennis- och padelbanor.

Fritextsökning

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 3 220:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/10ArlandaOliva Nova med Jakob Berlin och Åkersberga GKMer än 823 495:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg