Skip to main content

Monte Santo

Carvoeiro

Monte Santo

Här bor ni på Algarves bästa boende för Long-Stay. Det har blivit utsett till Europas mest romantiska resort. Området är beläget på en sluttning ned mot Atlanten med de vackra färgsprakande solnedgångarna i blickfånget. Det här är en resort med högsta standard och enastående service. Allt som behövs för en Long Stay-vistelse finnes här. Det finns restaurang och ett stort poolområde.

En kort promenad tar dig till den lilla fiskebyn Carvoeiro med sitt utbud av restauranger, caféer och barer. Strosa runt i den sagolika byn, ägna er åt lite shopping i de lokala butikerna, ta ett svalkande dopp i havet.

Fritextsökning

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Närmsta golfbanan ligger enbart 15 minuter med bil från boendet. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Boende

  Monte Santo (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Lägenheterna

  Det är moderna lägenheter med hög standard i en hemtrevlig miljö. Det finns alla faciliteter som kan tänkas behövas under er vistelse; wifi, SVT World, medieanläggning, fullutrustat kök, disk- och tvättmaskin. Det här är det ultimata boendet för den soltörstande golfresenären.

  Det är fri tillgång till gym, bastu, inom- och utomhuspool.

  Det finns tre alternativ till boende. Alla lägenheter har kök och vardagsrum med öppen planlösning med antingen ett eller två sovrum med tillhörande badrum. Dessa befinner sig antingen i markplan med altan eller på andra våning med balkong. Townhouse är ett tredje alternativ, en tvåplans trerummare med både balkong och altan. Efter varje vecka görs en städning där sängkläder och handdukar byts.

  Incheckning sker kl. 16.00 och utcheckning kl 12.00.

  Här hittar du mer fakta om Monte Santo
  ...samt även här!

  Fakta/faciliteter

  Bar/LoungeJa
  BastuJa
  Byggår2010
  Fri parkeringJa
  GymJa
  internet wifiJa
  Närmaste golfbana3 km
  PoolJa
  Reception (dygnet runt)Ja
  RestaurangJa
  Samhälle2 km
  SpaJa
  Strand2 km
  Städning1 gång/vecka

Vanliga frågor

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@golfvistelse.se eller ringa till 010-750 06 33.

Long-stay i Algarve

 • Aktiviteter på plats

  Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en long-stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.

 • Avbokning av resa

  Alla avbokningar ska ske till info@golfvistelse.se. Kontakta oss också via telefon för att få avbokningen snabbt bekräftad, om det är mycket nära ankomstdatum.

  1. Boka av fram till 60 dagar före avresa till mycket låg kostnad. Om ni avbokar senast 60 dagar före avresa betalar ni endast halva anmälningsavgiften (dvs 5% av resans pris). Det utgör administrativa avgifter och kostnader till leverantörer.
  2. Avboka fram till 30 dagar före avresa till låg kostnad. Om ni avbokar mellan 60 och 30 dagar före avresa betalar ni endast anmälningsavgiften (10% av resans pris). Inga ytterligare krav på betalning sker. Det utgör administrativa avgifter och ytterligare kostnader till leverantörer.
  3. Vid avbokning 30 dagar före avresan eller senare betalar ni hela resans pris.
  4. Vid beräkning av antal dagar före avresan räknas ej avresedagen in.
 • Bokning och betalning

  När en intresseanmälan görs på hemsidan får vi all information som behövs för att göra en bokning. Därefter skickas en bekräftelse tillsammans med en inbetalningsangivelse på 10% av resans totala belopp. Först när denna inbetalning är gjord inom senast 7 dagar efter mottagen offert är resan reserverad. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa.

 • Försäkringar

  Det är alltid resenärens ansvar, och aldrig researrangörens ansvar, att se till att tillräckligt försäkringsskydd finns. Normalt finns en reseförsäkring i hemförsäkringen. Är ni osäkra så kontakta ert försäkringsbolag. Kompletterande reseförsäkring kan tecknas direkt hos försäkringsbolag som för reseförsäkringar. Det är mycket viktigt att ni som resenärer ser till att ha en försäkring vid tillfälle av sjukdom och att den täcker eventuell hemtransport, om det är nödvändigt. Vi rekommenderar också alla gäster att ta med ett patientkort för EU. Det beställs via Försäkringskassan.

 • Resegaranti

  Här finner du en länk till Kammarkollegiet.

 • Starttider

  Starttider bokas via vår webbapplikation, med start 14 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

  Det går att beställa extra rundor på plats om ni vill spela fler rundor än vad som är beställt.

 • Tävlingar

  Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

 • Vad betyder long-stay?

  Long-stay är ett begrepp som väcker golfarens intresse. Att flytta sin vardag till solen och varmare breddgrader när vintern sätter klorna i Sverige. Vi ger dig möjligheten att alltifrån en vecka till flera månader, bo utomlands. Vi hjälper dig med boende, all service på plats och arrangerar sociala tillställningar som exempelvis gemensamma middagar, besök på vingårdar och trevliga vandringar.

  Några av fördelarna med Long-stay:

  • Gemenskapen, träffa nya och återkommande likasinnade människor.
  • Golfvärdar på plats som pratar både svenska och engelska och som ser till att ni gäster får bästa tänkvärda golfvistelse. De erbjuder aktiviteter även vid sidan av golfen. Utöver arrangerade golftävlingar erbjuds vandringar, gemensamma middagar, mingel, utflykter mm. Allt för att göra er vistelse så trivsam och social som möjligt.
  • Du kan spela flera olika golfbanor med förbokade starttider.
  • Du får bo med högsta möjliga standard, enastående service och spela golf.
  • Möjlighet till sol och värme året runt.

  När du bokar en vistelse med oss ansvarar du själv för din egen transport till/från resmålet. Våra boenden är belägna med goda kommunikationer från internationella flygplatser. Vi rekommenderar samtliga resenärer att boka en hyrbil för att förenkla vistelsen.

 • Vår app för long-stay

  Via vår webb- och app-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse webbapplikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får ni tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Karta

Kontakta oss
Adress:
Golfvistelse
Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg