Sesmarias

Colina da Lapa

Detta gemytliga boende ger dig ett stort lugn tack vare en mycket avkopplande miljö. Det avskilda området med lägenheter och villor ligger i Sesmarias, endast ett par minuter från två av golfbanorna och med möjlig utsikt mot både Portimao och havet. Med fem minuter till de Portugisiska fiskesamhällena Ferragudo och Carvoeiro blir det heller aldrig långt till restauranger och caféer.

Lägenheterna

Här finns både tvårumslägenheter och trerums villor som alla har sol under hela dagen. Lägenheterna och villorna erbjuder en luftig atmosfär och är funktionellt inredda i genuin Portugisisk stil. Köken är utrustade med nödvändiga redskap, villorna har både tvätt- och diskmaskin medan lägenheterna har tvättmaskin.

På golffria dagar finns det mycket att ägna sig åt. För dagsaktiviteter finns bland annat pool, tennisbanor och beach vollybollbana och dessutom finns internet och SVT World.

Golfbanorna

Du spelar på nio högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av de åtta banorna ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger endast några minuter bort. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare. Klicka för att läsa mer.

Gramacho »
Vale da Pinta »
Alto Golf »
Silves Golf »
Vila Sol »
Palmares »
Morgado »
Alamos »
Salgados »

Karta


Visa större karta