Under resan

Information

Vägbeskrivningar och annan nödvändig information om vistelsen erhålls efter att fullbetalningen är gjord. I anslutning till er ankomst träffar ni Golfvistelses golfvärdar som informerar om tidsbokning, aktiviteter, tävlingar med mera. På Monte Santo finns Gisela och Kaj Persson och på Vidamar finns Ann-Christine och Thomas Erlingson på plats.

Golfvistelse Web-applikation

Via vår Web- och App-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse Web-applikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får man tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Starttider

Starttider bokas också via vår Web-applikation, med start 10 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

Det går att beställa extra rundor på plats om man vill spela fler rundor än vad man beställt.

Tävlingar

Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är scramble, olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

Aktiviteter

Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en Long Stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.