m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Reseinformation

Bokning och betalning

När en intresseanmälan görs på hemsidan får vi all information som behövs för att göra en bokning. Därefter skickas en bekräftelse tillsammans med en inbetalningsangivelse på 10% av resans totala belopp. Först när denna inbetalning är gjord inom senast 10 dagar efter mottagen offert är resan reserverad. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa.

Flyg till Portugal

Flygresan från Sverige till Portugal bokas på egen hand. Antingen flyger ni direkt till Faro (FAO) varifrån ni med hyrbilen når våra destinationer på drygt en halvtimma. Eller så flyger ni till Lissabon (LIS) och hämtar ut er hyrbil för att sedan köra de sista milen till Algarvekusten. Detta tar knappt tre timmar.

Lämpligt flyg kan sökas på:
www.flygresor.se eller www.momondo.se/

Information om din resa

Efter att hela betalningen är gjord skickas specifik information såsom exempelvis vägbeskrivning. Golfvistelses golfvärdar kontaktar er innan ankomst och informerar om tidsbokning, tävlingar och andra aktiviteter under er sköna tid i solen.

Hyrbil i Portugal

Tecknas till fördelaktigt pris hos vår externa hyrbilsleverantör via Golfvistelse. Oavsett om ni flyger till Faro eller Lissabon hämtar ni smidigt ut er förbokade hyrbil på flygplatsen. Bilen är av femdörrars mellanstorlek typ Opel Corsa, Ford Fiesta, Renault Clio eller Seat Ibiza och rymmer utan problem två personer med golfutrustning. Alla bilar har air condition och möjlighet till GPS.

 

Bilarna är fullt försäkrade för två förare. Självrisken är max 900€ som hyrbilsfirman reserverar på ert konto under vistelsen. En självriskeliminering kan dock tecknas på plats hos biluthyraren mot en extra kostnad på 10 €/dag. Även om vistelsen löper över 16 eller fler dygn betalas endast  för max 15 dygn till ett maxpris av 150 € trots att elimineringen gäller under hela vistelsen (då reserveras inga pengar på ert konto).

 

Hyrbilsfirman erbjuder ofta vissa extra tillval på plats så som exempelvis vägtullstransponder. Ni väljer själv om dessa tillval skall tecknas mot en extra avgift som i så fall betalas direkt till hyrbilsfirman.

Vid uthämtning eller återlämning av hyrbilen utanför ordinarie öppettider 06:00 – 20:00 tar hyrbilsfirman ut en extra kostnad på 25€.

Golfvagn i Portugal

Golfvagnar finns som trehjuling eller som smidig el-vagn att hyra. Detta bokas vid bokningstillfället för att garanterat få den vid ankomst. Betalning av hyrvagnar görs till golfvärdarna på plats.
Pris för 6 veckors hyra (eller längre period) lämnas genom offert.

Trehjuling
60€/5 veckor
50€/4 veckor
40€/3 veckor
30€/2 veckor
20€/1 vecka
Elvagn
135€/5 veckor
120€/4 veckor
105€/3 veckor
85€/2 veckor
65€/1 vecka

Information under resan

Vägbeskrivningar och annan nödvändig information om vistelsen erhålls efter att fullbetalningen är gjord. I anslutning till er ankomst träffar ni Golfvistelses golfvärdar som informerar om tidsbokning, aktiviteter, tävlingar med mera.

Golfvistelse Web-applikation

Via vår Web- och App-baserade tjänst kan alla våra gäster logga in till Golfvistelse Web-applikation via dator eller mobiltelefon för anmälan till tävlingar och aktiviteter. Denna applikation får ni tillgång till 21 dagar innan ankomstdatum via mail från golfvärdarna.

Starttider

Starttider bokas också via vår Web-applikation, med start 14 dagar innan ankomst. När ni väl är på plats är det också möjligt att boka direkt på respektive bana.

Det går att beställa extra rundor på plats om ni vill spela fler rundor än vad som är beställt.

Tävlingar

Varje vecka arrangeras två golftävlingar där alla är välkomna att delta. Tävlingsformen varierar mellan lag- och singeltävling. Populära spelformer som vi brukar spela är olika typer av bästboll, slaggolf och mycket mer.

Aktiviteter

Utöver alla härliga golfrundor har ni möjlighet att följa med på Golfvistelses arrangerade aktiviteter. Under en Long Stay-resa åker vi exempelvis till marknader, vinodlingar, historiska platser samt anordnar gemensamma middagar och andra intressanta aktiviteter.

Försäkringar

Det är alltid resenärens ansvar, och aldrig researrangörens ansvar, att se till att tillräckligt försäkringsskydd finns. Normalt finns en reseförsäkring i hemförsäkringen. Är ni osäkra så kontakta ert försäkringsbolag. Kompletterande reseförsäkring kan tecknas direkt hos försäkringsbolag som för reseförsäkringar. Det är mycket viktigt att ni som resenärer ser till att ha en försäkring vid tillfälle av sjukdom och att den täcker eventuell hemtransport, om det är nödvändigt. Vi rekommenderar också alla gäster att ta med ett patientkort för EU. Det beställs via Försäkringskassan.

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar att ni har ett fullgott avbeställningsskydd via er hemförsäkring, reseförsäkring eller annat.

Avbokning av resa

Alla avbokningar ska ske till info@golfvistelse.se. Kontakta oss också via telefon för att få avbokningen snabbt bekräftad, om det är mycket nära ankomstdatum.

  1. Boka av fram till 60 dagar före avresa till mycket låg kostnad. Om ni avbokar senast 60 dagar före avresa betalar ni endast halva anmälningsavgiften (dvs 5% av resans pris). Det utgör administrativa avgifter och kostnader till leverantörer.
  2. Avboka fram till 30 dagar före avresa till låg kostnad. Om ni avbokar mellan 60 och 30 dagar före avresa betalar ni endast anmälningsavgiften (10% av resans pris). Inga ytterligare krav på betalning sker. Det utgör administrativa avgifter och ytterligare kostnader till leverantörer.
  3. Vid avbokning 30 dagar före avresan eller senare betalar ni hela resans pris.
  4. Vid beräkning av antal dagar före avresan räknas ej avresedagen in.
Resegaranti