m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP

White Shell Beach Villas, Portugal

Svenskarnas favoritland för golf i Europa

Portugal

Längs Portugals sydkust brer natursköna Algarvekusten ut sig. Det har länge varit en av svenskarnas favoritresmål för golfresor inom Europa. Det är ett riktigt golfparadis känt för sina högklassiga golfanläggningar. Variationen av nivån på golfbanor, från mästerskapsbanor till golfbanor med mer fokus på trivsel gör destinationen till ett attraktivt resmål oavsett nivå på golfspelandet.

När golfspelandet är avklarat för dagen är Algarvekusten fylld av små pittoreska fiskebyar med mysiga restauranger.

Det finns goda flygförbindelser från Sverige till både Lissabon (LIS) och Faro (FAO)

Golfbanor

Ni spelar på nio högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Närmsta golfbanan ligger enbart 15 minuter med bil från boendet. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Porches

White Shell Beach Villas

Inbäddat mellan några av de vackraste stränderna i Algarve är White Shell Beach Villas beläget. En oas som erbjuder dig en lugnare och mer avslappnad tillvaro med allt du kan drömma om. Några minuters promenad från den mysiga byn Porches och havet några hunder meter bort. Porches är en pittoresk by med anor från 1500-talet, känd för sina berömda viner och keramik.

Denna lyxiga och moderna resort utvecklades av idén att skapa en gemenskap, ett grannskap organiserad kring en enorm pool omgiven av gräsmattor och blommor där olika fritidsaktiviteter möts. En padelbana, en tennisbana, cyklar för att upptäcka de närliggande pärlorna. Det finns ett komplex med SPA, gym och bastu för att varva ner och ta hand om hälsan.

Vid ankomst till anläggningen parkeras bilarna i ett underjordiskt garage. Det är bilfritt inne på resorten för maximal avkoppling och inga störande ljud. Det finns en motionsslinga inne på resorten för promenad- eller löpturer.

Beläget i västra Algarve, mindre än en kilometer från två av de vackraste stränderna i regionen – Senhora da Rocha och Praia Nova, har du paradiset runt hörnet. Du skymtar det safirblå vattnet från resortet och på några minuter är du nere vid de magnifika stränderna för svalkande dopp i havet.

White Shell är en anläggning som arbetar för att vara en EKO-resort. Det innebär att samtliga utomhusutrymmen är utformade för att respektera den lokala floran och faunan. I den egna grönsöksträdgården plockas färska örter till den egna restaurangen.

Inne på området finns det allt från den egna restaurangen, takbar, lekplats, stora grönområden, motionsspår, padelplan, tennisplan, stort poolområde med mera för att du ska kunna ha en helt magisk vistelse.

Lägenheterna

Omgivna av panoramavyer, erbjuder de eleganta T1 lägenhterna, belägna på bottenvåningen stora utomhusytor dränkta i dagsljus. Det är ett modernt och bekvämt sovrum med dubbelsäng, ett badrum, stort vardagsrum och matsal som hänger ihop med det fullutrustade köket med lyxiga SMEG inredningen. Den moderna, minimalistiska inredningen har en känsla av att naturen följer med in i boendet, designat av konstnären Anna Westerlund.

Det finns all nödvändig utrustning som diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten.

Det är fri tillgång till gym, bastu, inom- och utomhuspool.

Det finns två alternativ till boende. Alla lägenheter har kök och vardagsrum med öppen planlösning med antingen ett eller två sovrum med tillhörande badrum.

Incheckning sker kl. 16.00 och utcheckning kl 12.00

Fakta

Destination
Porches, Portugal
Byggår
2021
Internet wifi
Ja
Städning
1 gång/vecka
Fri parkering
Ja
Närmsta golfbana
9km
Samhälle
1km
Strand
500m
Köpcentrum
12km

Faciliteter

Reception (dygnet runt)
Ja
Restaurang
Ja
Bar/Lounge
Ja
Pool
Ja
Gym
Ja
Spa
Ja
Bastu
Ja
Turkiskt bad
Ja
Shuttle Bus
Ja