m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Salgados Beach Villas, Portugal

Svenskarnas favoritland för golf i Europa

Portugal

Längs Portugals sydkust brer natursköna Algarvekusten ut sig. Det har länge varit en av svenskarnas favoritresmål för golfresor inom Europa. Det är ett riktigt golfparadis känt för sina högklassiga golfanläggningar. Variationen av nivån på golfbanor, från mästerskapsbanor till golfbanor med mer fokus på trivsel gör destinationen till ett attraktivt resmål oavsett nivå på golfspelandet.

När golfspelandet är avklarat för dagen är Algarvekusten fylld av små pittoreska fiskebyar med mysiga restauranger.

Det finns goda flygförbindelser från Sverige till både Lissabon (LIS) och Faro (FAO)

Golfbanor

Ni spelar på nio högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av de nio banor som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Galé

Salgados Beach Villas

Endast sanddynorna skiljer området på Salgados Beach Villas från havet med sin kilometerlånga sandstrand Praia dos Salgados. Radhusen i två plan med bl.a. egen pool och garage under villorna ligger dessutom i direkt anslutning till Salgados golfbana, mittemellan de båda kustorterna Armação de Pêra och Galé.

Området består av ett hotell och ett flertal radhus kallade Villas, där de avskilt placerade husen ligger på bekvämt avstånd från hotellområdets puls. Förutom 4 olika restauranger på Salgados Beach Villas eget område finns ytterligare flera traditionella portugisiska restauranger inom en kvarts promenad där bl.a. restaurangen Museu dos Salgados är ett måste att besöka. Mataffärer finns också i närheten och för storhandling finns Algarve Shopping Center ca 15 minuter bort.

Vill ni rå om er själva vid sidan av golfspelet finns tillgång till SPA del Mar med bl.a. sin uppvärmda inomhuspool, uppvärmda och grunda utomhuspool, jacuzzibad, bastu, ångbad samt gym med vikter och maskiner, varav utomhuspoolen är kostnadsfri. Dessutom har ni som sagt en helt egen pool i er egen trädgård. Eller varför inte njuta av en strandpromenad i solnedgången på den 7 kilometer långa sandstranden med sitt intilliggande naturreservat och omfattande fågelliv.

På golflediga dagar kan ni dessutom ta hotellets fria shuttle eller egen hyrbil till mysiga Gamla Stan i Albufeira.

Villas

Radhusen i två plan som omnämns Salgados Beach Villas är lyxiga! Med sin moderna stil och tilltagna ytor skapas en härlig rymd där det är lätt att känna sig riktigt hemma. De 135 kvm stora husen fördelar sig på två sovrum med vardera tillhörande badrum på övervåningen, gediget utrustat kök, ytterligare badrum, matplats samt stort vardagsrum med soffa och medieanläggning på bottenplan. Öppnar ni sedan altandörrarna från vardagsrummet når ni er privata uteplats i sydvästläge med egen pool!
Som om inte detta vore nog med bekvämligheter, finns också en trappa inifrån huset ner till källarplanets egna garage där ni har plats för två bilar.

Ett fåtal Villas med endast ett sovrum kan bokas till något lägre pris.
I lägenheten finns naturligtvis fritt wifi och städning/byte av linnen sker som vanligt en gång per vecka.

I direkt anslutning till boendet ligger Salgados golfbana som är en av de nio banor som ni kan välja att spela på.

Fakta

Destination
Galé, Portugal
Byggår
2013
Internet wifi
Ja
Städning
1 gång/vecka
Fri parkering
Ja (garage)
Närmsta golfbana
200m
Samhälle
2,5km
Strand
200m
Mataffär
500m

Faciliteter

Reception (dygnet runt)
Ja
Restaurang
Ja (4 stycken)
Bar/Lounge
Ja (5 stycken)
Pool
Ja (flera + egen)
Gym
Ja
Spa
Ja
Bastu
Ja
Turkiskt bad
Ja
Shuttle Bus
Ja (till Albufeira)