m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Verdura Resort

Verdura Resort, Sicilien

På Verdura Resort får du en upplevelse utöver det vanliga. Anläggningen ligger på ett 230-hektar stort område utmed kusten. Här finns förutom två mästerskapsbanor med 18-hål, en 9-håls korthålsbana och utmärkta träningsmöjligheter. Det finns även spa-anläggning i världsklass, flera tennisbanor, en 60 meters infinity pool, fina vandringsstigar och även en två kilometer lång privat strand. Lägg därtill fyra restauranger och flera barer så förstår du varför detta är en av Europas topp tre anläggningarna och ett ställe att verkligen trivas och njuta på.

Golfbanor

Uppvärmd av medelhavssolen och med en uppfriskande havsbris breder anläggningens 36 hål ut sig bland apelsin- och olivlundar. Här har Kyle Phillips skapat banor som, förutom utsikten över Medelhavet, erbjuder en utmaning för alla spelare.

East Course PAR 73 – 6763 meter
Banan är nyligen renoverad av övervakning av Kyle som sett till att banan är till och med bättre än innan. Denna bana erbjuder många oförglömliga upplevelser under hela rundan. Flera av hålen kräver precision och även en bra putter på de undulerande greenerna. Rankad som bästa banan i Italien.

West Course PAR 70 – 6547 meter
Det är en intressant öppning med några ganska långa par fyra hål innan det första av fem par tre hål väntar och sätter närspelet på prov. Sista nio är en njutning med fantastisk utsikt över medelhavets blå vatten. Men slappna inte av för mycket för en spännande avslutning väntar med hål som nästan kramar den vackra kustlinjen innan vi är framme vid klubbhuset.

Boende

Alla rummen är rymliga och har antingen balkong eller terrass där man kan sitta och njuta av en fantastisk havsutsikt. Rummen har sköna sängar, stort badrum med dusch och är inredda med italiensk design för maximal avslappning och njutning.

Restauranger

Det är fyra restauranger och fem barer på resorten med sina egna unika detaljer av det sicilianska köket, vilket gör att det finns något för alla.

Närmaste flygplats

Palermo, ca 125 km

Närmaste stad

Agrigento, ca 50 km

Prisförslag

7 nätters boende, del i dubbelrum
Frukost ingår.
Fem golfrundor fördelat på East Course och West Course.

Pris från: 1055 €/pers

 

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil. Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

East Course
Par 73, 6763 meter
West Course
Par 70, 6547 meter
Verdura Resort, Sicilien

Inspiration

Fakta Verdura Resort

Antal rum
203
Balkong/terass
Ja
Internet wifi
Ja
Reception
Ja
Närmast större stad
Agrigento, 50km
Gym
Ja
Bastu
Ja
Strand
Ja, privat ca 2km lång
Drivingrange
Ja, 2 stycken
Chipping/pitching greener
Ja, 3 stycken
Puttinggreener
Ja, 3 stycken
Restaurang
Ja, 4 stycken
Barer
Ja, 5 stycken
Pool
Ja, 20m inomhuspool, 60m utomhuspool
Tennisbanor
Ja, 6 stycken (grus)
Padelbanor
Ja, 2 stycken