m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Vale d’Oliveiras, Portugal

Svenskarnas favoritland för golf i Europa

Portugal

Längs Portugals sydkust brer natursköna Algarvekusten ut sig. Det har länge varit en av svenskarnas favoritresmål för golfresor inom Europa. Det är ett riktigt golfparadis känt för sina högklassiga golfanläggningar. Variationen av nivån på golfbanor, från mästerskapsbanor till golfbanor med mer fokus på trivsel gör destinationen till ett attraktivt resmål oavsett nivå på golfspelandet.

När golfspelandet är avklarat för dagen är Algarvekusten fylld av små pittoreska fiskebyar med mysiga restauranger.

Det finns goda flygförbindelser från Sverige till både Lissabon (LIS) och Faro (FAO)

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av banorna som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Algarve

Vale d'Oliveiras Quinta Resort & Spa

Vale d’Oliveiras är en femstjärnig resort med lägenheter som är perfekta för dig som åker på long-stay. Detta är en av regionens lyxigaste anläggningar du kan hitta i direkt anslutning till ett flertal golfbanor, där Gramacho och Vale de Pinta är de två närmast liggande banorna. Detta dolda lilla paradis ligger bekvämt beläget mellan de mysiga byarna Carvoeiro och Ferragudo, i Algarve. I den närbelägna byn Carvoeiro har du ett stort och varierat utbud av restauranger, caféer och barer. Hit har anläggningen periodvis en fri shuttlebuss som går t/r några gånger per dag. Här kan du strosa runt i den trevliga byn, ägna dig åt lite shopping i de lokala butikerna, eller ta ett svalkande dopp i havet. Förutom Carvoeiros och Ferragudos mysiga små centrum finns här också stränder och strövområden i nära omgivning. 

På Vale d’Oliveiras finns förutom restaurang, bar och ett väldigt trevligt poolområde också gym, jacuzzi och bastu. Det finns även ett spa att boka genom anläggningens hotelldel och flera aktiviteter arrangeras på boendet.

På gångavstånd från Vale d’Oliveiras ligger den trivsamma och populära oliv- och vingården, Quinta do Santos, som serverar sitt eget öl och vin, samt goda smårätter och tapas.

Lägenheterna

Boendet består av rymliga lägenheter trevligt färgsatta i olika färger och med egen terrass eller balkong.  Lägenheterna på 85-105 kvm har ett eller två sovrum i ett plan samt med utsikt över poolområdet eller de vackra omgivande trädgårdarna som kantas av grönskande planteringar. Alla lägenheter har välutrustade kök, perfekta för ett självhushåll, samt luftkonditionering. SVT World finns med i utbudet av TV-kanaler.

Fakta

Destination
Carvoerio, Portugal
Avstånd till flygplats
Faro, 63km
Internet wifi
Ja
Fri parkering
Ja
Carvoeiro
6km
Strand
6km
Köpcentrum
3km
Cykeluthyrning
Ja
Tennisbanor
Ja, 2 st.

Faciliteter

Reception (dygnet runt)
Ja
Restaurang
Ja, 2 st.
Bar/Lounge
Ja, 2 st.
Pool
Ja, både inom- och utomhus
Gym
Ja
Spa
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi
Ja