m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort

Praia D’El Rey, Portugal

Där greenerna möter havet. Exklusiva Praia D’El Rey Golf & Beach Resort ligger utmed milslånga gyllene stränder, har en världsklass golfbana och erbjuder långa dagar med mycket sol. Denna mästerskapsbana är mittpunkten på denna fina anläggning och vidhåller sitt rykte som en av Europas toppbanor. Inom ca 5 minuter från denna toppenbana ligger den lite nyare West Cliffs, ytterligare en bana i världsklass som gör att detta område kommer högt upp på listan över golfområden att besöka. Bara 50 minuter från metropolen Lissabon har vi denna resort i den portugisiska solen. Har du inte varit här är det dags att börja längt och boka en resa.

Golfbanor

Praia D’El Rey PAR 73, 5666m gul
Praia D’El Rey är utan tvekan en av de mest fantastiska banorna i Europa. Beläget bland omfattande tallskogar och böljande sanddyner, med spektakulär utsikt över Atlanten och öarna utanför. 18-håls golfbanan designades av den berömda amerikanska golfarkitekten Cabell B.Robinson och invigdes den 14 juni 1997. Djupa bunkrar, sluttande greener och sanddyner står i skarp kontrast till de frodiga fairways, vilket gör det till den kompletta golfutmaningen. Banan erbjuder en unik upplevelse med par 73 och är en blandning av links och parkbana.

West Cliffs PAR 72, 5935m gul
Det varierande och böljande landskapet har bibehållits så mycket som möjligt för att skapa denna unika bana i världsklass. En 18 håls links bana utmed silverkusten med rullande sanddynor och kustvegetation runt omkring. Denna priviligierade och exklusiva platsen vill utmana dig att tämja naturens krafter. En fantastisk bana att längta till och en ytterligare anledning att besöka detta fantastiska område.

Boende

Alla rummen på 5-stjärniga Marriott Golf & Beach Resort är eleganta och nyrenoverade. De är inredda med en stilfull lyx och har antingen terrass eller balkong med utsikt över havet eller golfbanan. Detta boende håller en nivå och service i toppklass. Även spa med gym, pool och olika behandlingar finns att tillgå på hotellet.
Utöver detta hotell boende finns även fullt utrustade lägenheter att välja på för den som vill ha möjlighet att ordna middagar själv.

Restauranger

Resortens restauranger erbjuder en unik gastronomisk upplevelse. Njut av en smakfull frukost och ett medelhavskök på Tempera. Testa genuina och lokala smaker på Emprata och en lätt lunch eller en drink innan middagen på the Contact med utsikt över havet. Klubbhuset är perfekta stället för en måltid efter golfrundan. Utöver dessa finns även The Maré och poolbaren som har öppet under sommarsäsongen.

Närmaste flygplats

Lissabon, 90km

Närmaste stad

Obidos, 10km

Prisförslag

7 nätters boende, del i dubbelrum
Frukost ingår.
Fem golfrundor fördelat på Praia D’El Rey och West Cliffs.
Tillgång till gym och spa.
Pris från: 748 €/pers

 

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil. Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

Praia D’El Rey
Par 73, 5666 m gul
West Cliffs
Par 72, 5935 m gul
Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Inspiration

Fakta Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Antal rum
177
Balkong/terass
Ja
Internet wifi
Ja
Reception
Ja
Närmast större stad
Obidos 10km
Gym
Ja
Drivingrange
Ja
Puttinggreen
Ja
Restaurang
Ja, 6 stycken
Bar
Ja
Pool
Ja, inomhuspool och utomhuspool
Jacuzzi
Ja
Spa
Ja