m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Palmares Ocean Living & Golf

Palmares Ocean Living & Golf, Portugal

Palmares sätter samman en unik golfupplevelse med prisad arkitektur för att skapa en resort som inte liknar någon annan i Algarve. Den naturliga skönheten i det omkringliggande området kompletteras av resorten för att skapa en strand-, havs-, och golfdestination som ingen annan. Har du inte redan gjort det, så är det dags att utforska Palmares.

Golfbanor

Robert Trent Jones II designade denna golfbana med både internationella turneringar och njutbara rundor i tankarna. Det finns många utmaningar, om det är det du är ute efter, speciellt från vit tee! Palmares Golf är sammansatt av tre återvändande 9-håls slingor som kan spelas i olika ordning. Det geniala här är att beroende på hur rundan är sammansatt, så är upplevelsen annorlunda. Varje 9-håls slinga har sin egen karaktär.

Alvor (1-9) Par 36, 3115 m gul tee
Alvor har parkbanekaraktär med fullvuxna träd och vacker utsikt över Monchique bergen.

Lagos (10-18) Par 36, 2957 m gul tee
Lagos börjar med samma parkbanekaraktär men övergår till linkslandskap. Dessa 9 hål inkluderar anläggningens enda två sjöar vid det korta tredje par 3-hålet och det långa sjätte par 4-hålet.

Praia (19-27) Par 36, 2723 m gul tee
Praia, den tredje 9 håls slingar presenterar en golfupplevelse varje golfdesigner drömmer om att få skapa. Hålen startar med parkbana och fortsätter bland sanddynorna i ett kustlandskap utsatt för väder och vind.

Boende

Placerad mellan de 27:e hålets green och driving rangen och bara 700 meter från stranden ligger Palmares Beach House som bjuder in till ett dopp i havet, en golfrunda eller att bara njuta av det unika landskapet. De 20 rummen är inredda och designade för att erbjuda maximal bekvämlighet som hör till ett 5-stjärnigt boende. Rummen är även dekorerade med mjuka färger och har rymliga balkonger med fantastisk vy över havet och golfbanan.

Restauranger

Hotellets restaurang erbjuder en varierande meny med de färskaste råvaror och en kreativ touch för att väcka nya smaker och texturer. Här kan du både njuta av maten och den fantastiska utsikten över havet och golfbanan.
Klubbhuset har två restauranger av mycket hög kvalité. Huvudrestaurangens styrka är de lokala smakerna blandat med lite internationell touch. Här kan man välja mellan en stor, eller lättare, måltid eller lite tapas att avnjuta med vänner. AL SUD är resortens stolthet! Den Michelin-stjärn prydda restaurangen som leds av Louis Anjos erbjuder en noggrannhet och expertis i köket som inbjuder till en fantastisk kulinarisk resa.

Närmaste flygplats

Faro 85km

Närmaste stad

Lagos 10km

Prisförslag

7 nätters boende på Palmares Beach House, del i dubbelrum
Frukost ingår.
Fem golfrundor på Palmares
Pris från: 946 €/pers

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil. Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

Alvor (1-9)
Par 36, 3115 m gul tee
Lagos (10-18)
Par 36, 2957 m gul tee
Praia (19-27)
Par 36, 2723 m gul tee
Palmares Ocean Living & Golf

Inspiration

Fakta Palmares Ocean Living & Golf

Palmares Beach House
20 rum, 5-stjärnigt boende
Internet wifi
Ja
Reception
Ja
Närmast större stad
Lagos 10 km
Drivingrange
Ja
Puttinggreen
Ja
Restaurang
Ja, 3 stycken
Bar
Ja
Pool
Ja, utomhuspool
Parkering
Ja