m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Morgado Golf & Country Club

Morgado Golf & Country Club, Portugal

Morgado ligger på den natursköna Algarvekusten vilket länge har varit svenskarnas favoritresmål för golf inom Europa. Anläggning ligger naturskönt med fantastisk panoramautsikt över landskapet och de närliggande golfbanorna. Här är det fokus på golf, njutning och lugn och ro.

Golfbanor

Morgado erbjuder spel på tre fantastiska banor. Ni bor precis vid två av dem, Morgado och Alamos. Den tredje som är Salgados ligger en liten bilresa bort. Med tillgång till dessa tre banor finns utmaningar för alla golfare. Utöver dessa banor erbjuds en av Portugals bästa träningsanläggningar, med bla stor driving range med grästees, flera chipping och putting greener.

Boende

Det fyrastjärniga hotellet har välutrustade dubbelrum med sköna sängar. Standardrummen är ca 30 kvm och utrustade med wi-fi, AC, TV med satellit kanaler, vattenkokare och badrum med dusch. Rummen har även en terrass med utsikt över golfbanorna och den vackra naturen. På området finns fyra pooler med intilliggande solstolar. Här kan man slappna av och njuta efter en skön golfrunda.

Restauranger

Gastronomi är en av nyckelingredienserna för en minnesvärd vistelse på Morgado Golf & Country Club. Restaurangen har ett gott rykte och frukosten erbjuder en generös buffé med stor variation och hög kvalité. På kvällen erbjuds en riklig buffé med många lokala och internationella rätter. Under dagen passar klubbhusets terrass utmärkt för att ta något att dricka, ett snacks eller en lättare lunch. De har även en lobbybar med en meny av varierande drinkar och andra drycker.

Närmaste flygplats

Faro ca 50 min bort med bil.

Närmaste stad

Portimao ca 10 min bort med bil.

Prisförslag

Exempel 1
7 nätters boende, del i dubbelrum
Frukost ingår.
Fem golfrundor fördelat på Morgado, Alamos och Salgados.
Pris från: 585 €/pers

Exempel 2
7 nätters boende, del i dubbelrum.
Halvpension, exklusive dryck
5 golfrundor fördelat på Morgado, Alamos och Salgados.

Pris från: 725€/pers

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil.
Närmast större flygplatser är Faro och Lissabon.
Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

Morgado Golf Course 18 hål, invigd 2003
Par 73, Längd Gul Tee 6035m
Alamos Golf Course 18 hål, invigd 2006
Par 71, Längd Gul Tee 5105m
Salgados Golf Course 18 hål, invigd 1994
Par 72, Längd Gul Tee 5700m

Morgado Golf Course 18 hål par 73, invigd 2003
Av de tre banorna är detta den lite mer öppna och ”lätta” banan. Liknande en linksbana med inte så kuperade fairways och skotsk inspirerade bunkrar. Istället för att ligga vid kusten som en traditionell linksbana är denna placerad i ett vackert parklandskap. Banan kan kännas lätt med sina breda fairways, men det gäller hela tiden att vara fokuserad. Släpper man koncentrationen kan man snabbt bestraffas med ett besök i någon av de många bunkrarna som finns utmed banan.

Alamos Golf Course 18 hål par 71, invigd 2006
Denna bana är ett imponerande golftest. Även om banan är relativt kort så är den en utmaning. De 18 hålen är ganska tekniska med lite smalare fairways och undulerande greener. Här är ett bra närspel viktigare än att slå långt.

Salgados Golf Course 18 hål par 72, invigd 1994
Detta är en mycket vacker och inte så kuperad bana som ligger precis vid sanddynorna vid havet. Banan är vackert inringad av palmer och här kan ibland vinden vara en svårighet som inte gör den ena rundan den andra lik. Denna bana är en njutning mer än en fysisk utmaning.

Morgado Golf & Country Club

Inspiration

Fakta

Destination
Morgado Golf & Country Club
Internet wifi
Ja
Fri parkering
Ja
Reception
Ja
Samhälle Portimao
4 km
Strand
15 km

Faciliteter

Driving Range Tee
Ja
Chipping Greens
Ja
Putting Greens
Ja
Restaurang
Ja
Klubbhus
Ja
Pro Shop
Ja
Uthyrning golfbil
Ja