m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Monte Santo, Portugal

Svenskarnas favoritland för golf i Europa

Portugal

Längs Portugals sydkust brer natursköna Algarvekusten ut sig. Det har länge varit en av svenskarnas favoritresmål för golfresor inom Europa. Det är ett riktigt golfparadis känt för sina högklassiga golfanläggningar. Variationen av nivån på golfbanor, från mästerskapsbanor till golfbanor med mer fokus på trivsel gör destinationen till ett attraktivt resmål oavsett nivå på golfspelandet.

När golfspelandet är avklarat för dagen är Algarvekusten fylld av små pittoreska fiskebyar med mysiga restauranger.

Det finns goda flygförbindelser från Sverige till både Lissabon (LIS) och Faro (FAO)

Golfbanor

Ni spelar på tretton högklassiga banor i härligt böljande terräng med stor variation och hög standard. Sex av banorna som erbjuds ligger inom 20 minuters bilresa och de två närmaste ligger inom fem minuter. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och erbjuder därför utmaning för alla spelare.

Carvoeiro

Monte Santo

Här bor ni på Algarves bästa boende för Long-Stay. Det har blivit utsett till Europas mest romantiska resort. Området är beläget på en sluttning ned mot Atlanten med de vackra färgsprakande solnedgångarna i blickfånget. Det här är en resort med högsta standard och enastående service. Allt som behövs för en Long Stay-vistelse finnes här. Det finns restaurang och ett stort poolområde.

En kort promenad tar dig till den lilla fiskebyn Carvoeiro med sitt utbud av restauranger, caféer och barer. Strosa runt i den sagolika byn, ägna er åt lite shopping i de lokala butikerna, ta ett svalkande dopp i havet.

Lägenheterna

Det är moderna lägenheter med hög standard i en hemtrevlig miljö. Det finns alla faciliteter som kan tänkas behövas under er vistelse; wifi, SVT World, medieanläggning, fullutrustat kök, disk- och tvättmaskin. Det här är det ultimata boendet för den soltörstande golfresenären.

Det är fri tillgång till gym, bastu, inom- och utomhuspool.

Det finns tre alternativ till boende. Alla lägenheter har kök och vardagsrum med öppen planlösning med antingen ett eller två sovrum med tillhörande badrum. Dessa befinner sig antingen i markplan med altan eller på andra våning med balkong. Townhouse är ett tredje alternativ, en tvåplans trerummare med både balkong och altan. Efter varje vecka görs en städning där sängkläder och handdukar byts.

Incheckning sker kl. 16.00 och utcheckning kl 12.00.

Fakta

Destination
Carvoerio, Portugal
Byggår
2010
Internet wifi
Ja
Städning
1 gång/vecka
Fri parkering
Ja
Närmsta golfbana
3km
Samhälle
2km
Strand
2km
Köpcentrum
3km

Faciliteter

Reception (dygnet runt)
Ja
Restaurang
Ja
Bar/Lounge
Ja
Pool
Ja
Gym
Ja
Spa
Ja
Bastu
Ja
Turkiskt bad
Ja