m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Infinitum (f.d. Lumine)

Infinitum, Spanien

Anläggningen utformades som ett landskapsarkitekturprojekt som passar in i omgivningen på ett effektivt, respektfullt och hållbart sätt. Upptäck en anläggning som har allt du behöver, lugn och ro, tre golfbanor, nära till stranden och en mycket hög kvalité på allt.

Golfbanor

Här finns 45 golfhål fördelade på tre banor som kompletterar varandra mycket bra. Två av banorna är designade av golflegendaren Greg Norman och det tillsammans med ett rejält träningsområde och  anläggningens övriga topp kvalité förstår vi varför de blev utsedda till Europas bästa spelplats 2021.

Hills PAR 72, 5982 m gul tee
Förhöjda tees, unikt placerade mellan träd och klippor, i kombination med panoramautsikt över havet definierar Hills-banan som en av de mest spännande i Spanien. Med sitt eget ”Amen Corner” är många av hålen omgivna av vatten och strategiskt placerade träd. Bandesignen visar verkligen på en risk och belönings

Lakes PAR 71, 5934 m gul tee
Dessa 18 hål av linkstyp är designade av Greg Norman och slingrar sig fram mellan Sèquia Majors våtmarker vilket kräver precision för att undvika besök i något vattenhinder.

Ruins PAR 34, 2416 m gul tee
Detta är en av Spaniens bästa 9-hålsupplevelser. Den slingrar sig fram bland historiska arkeologiska lämningar från tiden innan Jesu födelse. Den har en pittoresk layout som förstärks av planteringar av Johannesbröd och olivträd och skapar en lugn miljö. En bana som passar perfekt för en snabb runda eller som avslut på en perfekt dag.

Boende

Här rekommenderar vi två olika hotell. Golden Costa Salou är ett fyrstjärnigt hotell som ligger några meter från La Pineda beach och bara 2 km från golfbanorna. Rummen har en rymlig design och med de bekvämligheter man kan behöva och även en Nespressomaskin. Här finns även flera pooler och spa. Magnolia Hotel Salou ligger i de mysiga delarna av Salou och nära till stranden och ca 4 km till golfbanorna. Hotellet har utomhuspool och spa och rummen är rymliga med badkar eller dusch och även en balkong att sitta och ta igen sig på efter dagens runda.

Restauranger

På och i närheten av hotellen finns flera trevliga och bra restauranger att avnjuta kvällens måltid på. Vid golfbanorna finns flera mycket trivsamma restauranger med fantastisk mat. Bla finns Hills klubbhus restaurang som erbjuder de hälsosammaste maträtter i golfvärlden med en gastronomi som är full av överraskningar.

Närmaste flygplats

El Prat, Barcelona 100km

Närmaste stad

Hotellen vi rekommenderar ligger i Salou, därifrån är det 10 km till Tarragona.

Prisförslag

STAY IN HOTEL MAGNOLIA ****

7 nätters boende, del i dubbelrum.
Frukost ingår.
5 greenfees på Infinitums golfbanor Hills & Lakes (dagens andra runda fri om den bokas efter första är färdigspelad och i mån av plats på samma bana).
Golftransfers ingår.
Pris från 930€/person.

 

STAY IN HOTEL GOLDEN COSTA ****

7 nätters boende, del i dubbelrum.
Frukost ingår.
5 green fees på Infinitums golfbanor Hills & Lakes (dagens andra runda fri om den bokas efter första är färdigspelad och i mån av plats på samma bana).
Golftransfers ingår.
Pris från 1021€/person

 

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil. Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

Hills
Par 72, 5982 m gul
Lakes
Par 71, 5934 m gul
Ruins
Par 34, 2416 m gul
Infinitum

Inspiration

Fakta Infinitum

Vi rekommenderar Golden Costa Salou samt Magnolia Hotel Salou
Internet wifi
Ja
Reception
Ja
Närmast större stad
Tarragon 10 km
Drivingrange
Ja, 2 stycken
Puttinggreen
Ja, flera stycken
Restaurang
Ja
Bar
Ja
Pool
Ja
Spa
Ja