m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Finca Cortesin

Finca Cortesin, Spanien

Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa är en av Europas absolut bästa anläggningar med en välmanikurerad mästerskapsbana över 18 hål som ger dig en helt oförglömlig golfupplevelse. Den geografiska placeringen i hjärtat av Costa del Sol gör att vädret ger dig en perfekt miljö att spela golf i, året om. Det femstjärniga hotellet ligger intill banan och är av samma kaliber med hög nivå på både SPA och olika sportaktiviteter.

Golf

Information om banan
18 hål, par 72, 5884 meter från gul tee
Finca Cortesin är designad av Cabell B. Robinson och hans skapelse är hela 6736 meter lång från back tee (svart). Allmänt erkänd som en av Spaniens bästa golfbanor möts du av ett utmanande test samtidigt som du är omgiven av en exceptionellt vacker miljö som är både naturlig, och unik. Med ett utmärkt skick på fairways och greener, och med fler än 100 bunkrar väl placerade på banan, kan du njuta av 18 hål där ”inget hål har mindre än mästerskapskvalitet”. Visionen är en verklighet redan, Finca Cortesin har redan varit värdbana vid flera tillfällen för the World Match Play. Närmast på tur står att arrangera den 18:e upplagan av Solheim Cup under 2023. På anläggningen finns även en golfakademi, signerad Jack Nicklaus.


Boende

Hotellet presenterar sig som exklusivt med en lyxig känsla där man strävar efter att leverera ”superb mat, oklanderlig service och en oöverträffad atmosfär av lugn och ro”. Här finns 67 rymliga sviter från 50 till 200 kvm, men även ett välkänt spa, fyra pooler, tennis och padel. Som gäst har du även tillgång till deras beach club samt en 23,000 kvadratmeter stor parkträdgård.

Restauranger

På anläggningen finns ett flertal restauranger som alla strävar efter att ge dig som gäst en gastronomisk upplevelse, influerade av det traditionella, spanska köket. Det finns även en omtyckt Beach Club och en restaurang i klubbhuset, perfekt för att stanna till på efter golfrundan.

Närmaste flygplats

Malaga (50 min), Gibraltar (15 min)

Närmaste stad

Marbella (35 min), Puerto Banús (30 min)

Prisförslag

Finca Cortesin är en exklusiv plats att besöka för den kräsne resenären, och presenteras hos Golfvistelse som ett alternativ för en långweekend.

4 nätters boende, del i dubbelrum
Frukost ingår
2 rundor golf på Finca Cortesin, inkl. golfbil

Pris från: 1777 €/pers (november)

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil. Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbana

Finca Cortesin, 18 hål
Par 72, 5884 meter från gul tee
Finca Cortesin

Inspiration

Finca Cortesin

Boende Finca Cortesin
Femstjärnigt och exklusivt
Närmast större stad
Marbella (35 min), Puerto Banús (30 min)
Tennis
Ja
Padel
Ja
Gym
Ja
Yoga
Ja
Spa
Ja
Wifi
Ja
Drivingrange
Ja
Puttinggreen
Ja
Chippinggreen
Ja
Proshop
Ja
Golfakademi
Ja
Golfbil/vagnar
Ja
Hyrklubbor
Ja
Restauranger
Ja, flera
Bar
Ja
Pool
Ja, 4 st.