m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Fairplay Golf & Spa Resort

Fairplay Golf & Spa Resort, Spanien

På denna idylliska resort som väntar på dig i Cádiz området kan du stimulera alla dina sinnen. I detta område omringat av vacker natur hittar du fem-stjärniga Fairpaly Golf & Spa Resort som erbjuder en fantastisk golfbana och ett stort spa & wellness område på mer än 2000 kvm. Här kan både kropp och själ få njuta.

Golfbanor

Fairplay Golf, Par 73, 5616 m gul tee
Inte många ställen tillåter dig att uppleva naturen, lugnet och passionen för din sport som denna bana gör. Golfbanan som är byggd av Baron Paul Rolin 2002 ligger i ett parklandskap där hålen är elegant utlagda mellan olivträd, pinjeträd och chaparallträd. Banan är tillgänglig för alla spelnivåer och erbjuder en utmaning för alla spelare oavsett driverlängd från tee.

Banan erbjuder utmaningar med varje slag och designen och framförallt variationen av hålen imponerar på de flesta. Det är mer vatten på de första nio och en vacker utsikt över La Janda dalen på andra nio. Detta tillsammans med banans närhet till hotellet, korta avstånd mellan hålen och variationen av hål gör anläggningen mycket uppskattad. Lägg därtill det stora träningsområdet med stor drivingrange, två putting och chipping greener och tre korthål så blir banan komplett.

Montenmedio Golf & Country Club, Par 72, 6115 m gul tee
Denna banan är inte lik någon annan i Spanien. Inbäddad mellan två skyddade naturområden ger det oss en av de mest angenäma golfbanor i Spanien. Mellan Pinjeträd, korkekar och vilda olivträd ligger denna 18-håls bana. Med par 72 och en längd på 6115 gul tee har banan en utmanande speldesign för alla nivåer av golfare med breda fairways och olika sätt att närma sig greenen. Severiano Ballesteros lär ha sagt: Montenmedio är en golfbana som ingen golfare vill missa att spela.

Boende

Avslappning är ett av hotellets grundstenar. Här ska du känna dig som hemma fast med alla bekvämligheter som en femstjärnigt hotell erbjuder. Alla 134 rummen är stilfullt inredda och erbjuder en vacker utsikt över landskapet.

Restauranger

Gastronomin är ytterligare en av grundstenarna för en bra vistelse. När du behöver få tillbaka energin efter en dag på golfbanan så erbjuds här flera alternativ på restauranger. På Fairplay tycker man att mat ska vara en njutning, så därför erbjuds fyra olika restauranger med både spansk och internationell mat av toppklass.

Närmaste flygplats

Malaga 170 km.

Närmaste stad

Samhälle Benalup-Casas Viejas 1 km, Cádiz 60 km

Prisförslag

7 nätters boende, del i dubbelrum.
Halvpension, exklusive dryck.
5 golfrundor fördelat på 3 x Fairplay och 2 x Montenmedio.

Pris från: 718 €/person

Kostnad för flyg och hyrbil tillkommer och bokas antingen genom Golfvistelse, eller av resenären själv. På Golfvistelse kan vi alltid erbjuda ett specialpris på hyrbil.
Vänligen kontakta oss för mer information om resan, eller för en offert.

Fakta golfbanor

Fairplay Golf
Par 73, längd gul tee 5616
Montenmedio Golf & Country Club
Par 72, längd gul tee 6115 m
Fairplay Golf & Spa Resort

Inspiration

Fakta

Destination
Fairplay Golf & Spa Resort
Internet wifi
Ja
Reception
Ja
Närmast större stad
Cádiz, 60km
Närmaste samhälle
Benalup-Casas Viejas, 1km
Gym
Ja
Spa
Ja
Strand
Ca 30km

Faciliteter

Driving Range Tee
Ja
Chipping/pitching greener
Ja
Puttinggreener
Ja
Restaurang
Ja
Klubbhus
Ja